Diaries

DIARY week 41+42 | Verbouwen, vakantie en John Mayer

Vandaag heb ik weer een nieuwe diary klaarstaan van de afgelopen twee weken! Ik had lekker vakantie en ging naar Duitsland, daarnaast werd de muur gestuct en begon daarmee de verbouwing en ging ik naar het concert van mijn muzikale held (en celeb crush): John Mayer! Kijk je weer met mee naar mijn afgelopen weken?

Drie weken geleden alweer werden de muren gestuct. Ik had eigenlijk dagdienst en kwam om 7 uur op het werk, daar bleek dat er nóg een collega was die dezelfde dienst had. Diegene kon niet terug naar huis en dus stapte ik weer in de auto en reed terug naar huis, om vervolgens in de avond terug te komen voor de dienst van die collega. Voordeeltje was dat ik het stucen live kon meemaken en dat was eigenlijk best leuk. Verder ging ik nog even terug naar bed, want de wekker was eigenlijk voor niets om 6 uur gegaan. Ik ben niet op m’n best als ik zo vroeg op moet staan dus ik was er stiekem wel blij mee.

Ik weet niet meer precies wanneer deze foto is gemaakt, maar het was in ieder geval een van de eerste dagen dat ik mijn lievelingsjas weer aan kon! Was er zo blij mee dat ik even een foto moest maken terwijl ik in de auto zat te wachten.

Ook Nora voelde dat het kouder werd en kroop lekker onder haar deken. Of nouja, eigenlijk legde ik de deken over haar heen en bleef ze heel lief liggen.

Op donderdag 10 oktober was het zover, John Mayer!!! Ik hou zo erg van zijn muziek en het is de tweede keer dat ik samen met Jahr naar een concert ga van hem. Vorige keer zaten we naast elkaar, maar deze keer waren de kaarten zó snel uitverkocht dat ik in eerste instantie niet eens kaarten had. Het lukte me wel via Ticketswap, alleen zaten we niet naast elkaar. We vonden het in eerste instantie niet erg maar als je er dan bent is het zoveel leuker om te delen met elkaar. We gingen  al op tijd richting Amsterdam en aten eerst even iets, rond 18.00 waren we bij de Ziggo Dome.

En wat denk je? Iemand naast mij wilde ruilen (zij zat ook alleen haar vriendinnen zaten ergens anders) en dus zaten we naast elkaar!!! De excitement die ik toen heb gevoeld was zo tof! Ik weet niet hoe ze heet of wie ze is, maar ben haar voor eeuwig dankbaar! Rond 20.00 begon de show en het was zo bizar goed, we hebben van elke minuut genoten en mooie herinneringen gemaakt. Ik weet niet wat het is, maar zijn muziek raakt me altijd zo. Ik heb in de jaren dat ik al naar hem luister, alle emoties met zijn muziek meegemaakt en dat maakt het zo dierbaar voor me. Als je wil lezen hoe ik het concert twee jaar geleden beleefde, ik schreef er hier over.

Hello, is that you?! M’n moeder stuurde deze foto dat Nora op me aan het wachten was. Vond hem zo schattig!

Daarna was het tijd voor vakantie! Zoals ik al vaker heb gezegd ben ik vroeger heel vaak in Duitsland geweest en vond ik het super leuk en fijn om terug te gaan met m’n ouders en Nora. We zaten in het plaatsje Gerolstein in de Eifel, een hele leuke plek met prachtige natuur! Ik ga er later nog uitgebreider over schrijven.

De eerste dagen hadden we prachtig weer en kon ik zonder jas naar buiten. We bezochten een natuurpark met een kasteel en daar was het precies een mooie dag voor.

Ultieme herfst vibes hoor! Deze paddenstoeltjes stonden bij het huisje, volgens mij zijn het kleine inktzwammen?

Vanaf ons huisje liepen we zo het bos in met prachtige kleuren en blaadjes. Echt heerlijk om dat zo dichtbij te hebben! Je zou denken dat Nora het heerlijk vond om in het bos te lopen maar ze vond het helemaal niet zo leuk.. Ze was eigenlijk de hele week niet zo’n fan van wandelen en soms bleef ze gewoon stilstaan :’)

In Duitsland heb je de DM drogist, waar ik wel heel veel over gehoord had maar nog nooit was geweest. Maar het is echt de hemel!!! Ze hebben zo ontzettend veel en vooral heeeel goedkoop, de douchegels van treacle moon waren bijna de helft goedkoper dan in Nederland. Ik heb zoveel gekocht, ze hadden ook enorm veel voetencremes en scheermesjes van Venus Gilette waren ook een stuk goedkoper.

Deze foto maakte ik op het afstapje voor ons huisje. Bij de grote bomen die je ziet begon het bos! Ik vind deze foto echt super mooi en denk er zelfs over om hem af te laten drukken en op te hangen. Ze keek hier trouwens heel geconcentreerd naar mijn ouders die aan kwamen lopen.

Ook op vakantie moest ze in bad! Sommige mensen vinden het heel raar dat ze in bad moet, maar ze heeft last van schilfers op haar huid en moet met speciale shampoo van de dierenarts gewassen worden. Omdat ze soms zoveel jeuk heeft gaat ze zich ook likken en gaat ze een beetje stinken :’) Als ze dan weer in bad is geweest is ze weer helemaal fris! En ze vindt het ook super leuk om in bad te gaan.

Iedere avond in de vakantie dit! Wijn, een boek of tijdschrift en soms ook de open haard aan. Echt genieten!

Deze foto vond ik echt heel mooi en heb ik inmiddels ook op Instagram gezet. Hij is gemaakt in het bos vlakbij het huisje. Over dat huisje wil ik trouwens nog wel iets zeggen. Ik had het gevonden via Booking.com, het was niet op een groot park zoals Landal Greenparks maar wat kleinschaliger. Alleen kwamen we er heel kort vantevoren achter dat we nog allemaal dingen moesten bijbetalen, bovenop de Booking.com prijs.. Uiteindelijk waren we dus bestwel duur uit, we moesten zelfs de elektriciteit die we verbruikt hadden los betalen aan het einde. Ligt het aan mij of is dat een beetje gek? Hebben jullie dat weleens meegemaakt?

Toen we weer thuis kwamen was het tijd om de huiskamer te gaan verven! Op de muur achter de eettafel zit deze kleur, Hunebed van Flexa. Een hele mooie legergroene kleur die in ieder licht weer een beetje anders lijkt. Ik ben er heel erg fan van!

Zo, dat was het weer voor deze keer! Ik ben nog steeds niet zo heel goed in van alles foto’s maken maar hopelijk vonden jullie het wel leuk om deze diary te zien. Het waren hele fijne weken met hele fijne hoogtepunten en ik ga deze positieve vibe vasthouden voor de komende weken. Bedankt voor het lezen en tot heel gauw!

Hoe waren jullie afgelopen weken?

 

Ook leuk

8 reacties

 • Beantwoorden
  Anna
  30 oktober 2019

  Wat een heerlijke foto’s! Zo te zien heb je een hele fijne vakantie gehad. Duitsland is ook zo’n leuke vakantiebestemming, ik ga er ook graag naartoe. Wat fijn dat jullie een huisje zo dichtbij het bos hadden! Wel heel raar van de elektriciteit inderdaad haha, meestal betaal je alleen toeristenbelasting o.i.d.? Wat ik weleens doe is naar de website van een hotel gaan (i.p.v. boeken via Booking.com), omdat het soms goedkoper is zonder een partij ertussen. Maar dat ligt er maar net aan.

 • Beantwoorden
  Ilona Wielinga
  30 oktober 2019

  Klinkt als twee prima weken. Zo te zien heb je ook een fijne vakantie gehad, ben benieuwd naar je verhalen!
  Heerlijk ook, een huisje zo dicht bij het bos.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   1 november 2019

   Ik ben van plan er snel een blogpost over te schrijven! Dus komt goed, die verhalen 🙂

 • Beantwoorden
  Rachel
  30 oktober 2019

  Heerlijk van die wandelingen, in de toekomst zou ik ook zo graag een aussie willen.. lekker wandelen en een maatje in ons gezin erbij. Heerlijk al je zo dichtbij het bos woont zeg.. jaloers!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   1 november 2019

   Een hond is zo leuk! En ik woon niet bij het bos hoor… Was het maar zo’n feest 🙂

 • Beantwoorden
  Suzanne
  31 oktober 2019

  Leuk om te zien!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.