Diaries

DIARY week 29 | Den Bosch en dikke pech

diary

Wat was het een leuke week! Ik ging een paar dagen logeren in Culemborg, kreeg mijn nieuwe bril, ging weer veel winkelen en had ook een beetje pech met mijn nieuwe schoenen. De diary kwam eerst op maandag online maar deze zal in het vervolg op dinsdag online komen. Op deze manier heb ik niet de druk dat ik in het weekend een blog moét schrijven. Ik hoop dat jullie dit oké vinden. Kijken jullie weer mee naar mijn afgelopen week?

Goedemorgen! Het is vandaag maandag en ik ga logeren in Culemborg. Ik ben nog een beetje slaperig en kom dus ook niet zo vroeg uit bed. Nora denkt er precies hetzelfde over en komt nog even bij me kroelen.

Ik pak mijn kleine SuitSuit koffer in, deze neem ik altijd mee als ik ga logeren. Vind het handig dat ik niet hoef te sjouwen met losse tassen en ik kan er genoeg kleding in kwijt. Ik neem zomerse kleding mee want het belooft warm weer te worden de komende dagen, jurkjes en rokjes yes! De toilettas is van Victoria’s secret en deze is ZO handig. Ik kocht hem vorig jaar bij Etos, hij was vrij prijzig (€14,99) maar ik gebruik hem altijd als ik wegga. Je kunt hem openklappen en ophangen, waardoor je een heel goed overzicht hebt van je spullen.

Culemborg ligt heel centraal en we hadden wel zin om te winkelen. We besloten gezellig naar Den Bosch te gaan. Het was die dag enorm warm en benauwd maar juist daarom wel fijn weer om te shoppen, de winkels waren lekker koel! Ik kocht hele mooie sandalen met sleehak waar ik súper blij mee ben en ook nog een aantal andere leuke dingetjes. Natuurlijk streken we neer op een terrasje voor een lekkere lunch.

Op de terugweg uit Den Bosch reden we nog even langs de Mac omdat we allemaal trek hadden in een ijsje. Ik had, naast trek in een ijsje, ook dorst en koos daarom voor deze “Iced Smoothie”. Dit was de smaak met mango en ananas en hij was heel erg lekker! Lekker koud, fris en met echte mango smaak. Jummie!

Op woensdagavond kwam ik weer thuis na een paar gezellige, zonnige dagen in Culemborg. Dit zijn mijn nieuwe sandalen, ik ben er zoooo blij mee. Ze zijn van Gabor en ze lopen heerlijk. Daarnaast vind ik ze ook best sexy en vrouwelijk om te zien. Nu ik zoveel afgevallen ben draag ik heel graag rokjes en jurkjes en mooie sandalen met een sleehak konden dus ook niet ontbreken! Voel ik me toch net wat mooier en vrouwelijker mee dan met teenslippers onder een jurkje. Je kunt ze hier vinden.

Terwijl ik weg was werd mijn nieuwe bril van Ace&tate bezorgd! Ik deed hem meteen op en hij zat heel erg fijn. Binnenkort ga ik nog even langs in de winkel zodat ze hem helemaal op mijn gezicht kunnen afstellen. Het verband om mijn arm had ik om omdat ik bloedplasma had gegeven. Het was alweer een hele tijd geleden en ik had weer een afspraak staan. De volgende afspraak is pas over een maand of 2 omdat ik na Egypte 4 weken moet wachten met doneren.

Nu ik niet meer werk heb ik veel meer tijd om leuke dingen te doen. Op vrijdag ging ik samen met mijn moeder eventjes naar Ikea, eigenlijk vooral voor de Zweedse balletjes. Ik kan me niet eens meer herinneren wanneer ik die voor het laatst had gegeten, ik denk wel een halfjaar geleden?! Ze smaakten in ieder geval heerlijk en we kochten alleen washi tape en een blocnote. Knap he?

Ik had mijn nieuwe sandalen aan en zei de hele tijd dat ik er zo ontzettend blij mee was en ze zo lekker liepen. Toen we thuis kwamen en uit de auto stapten, zag ik dat het lusje van de linker sandaal kapot was 🙁 Hier zit de veter doorheen en het is dus best belangrijk voor de grip. Ik stuurde gelijk een tweet naar Omoda en krijg nu nieuwe opgestuurd. Hopelijk gaan die wat langer mee dan de ene keer dat ik deze heb gedragen…

Ik kookte weer eens en maakte deze aardappeltjes met knoflook, rozemarijn en tijm. Super lekker en makkelijk! Ik zette er ooit hier een receptje van online, mijn fotografieskills vergden toen nog wat oefening… Haha.

Het is weer het seizoen voor aardbeien <3 Ik ben echt gek op heel veel soorten fruit en vooral aardbeien vind ik heel lekker. Het allerlekkerst vind ik ze met vanillevla, jummmmie.

Ik ben tegenwoordig heel erg fan van nagellak op mijn handen. Voorheen had ik dit eigenlijk nooit vanwege mijn werk maar nu mag en kan het! Liefst lak ik mijn nagels wit of in een pastelkleur, zoals dit hele lichte roze. Dit is de kleur “Romper room” van Essie. Bij een nagel zitten er een soort bubbeltjes in de lak, iemand een idee hoe dit kan?

Wanneer je je opmaakt en je make-up ON FLEEK is! Mijn eyeliner lukte die dag goed en door mijn poeder van Guerlain had ik een mooie glow over mijn gezicht. Je hebt weleens van die dagen… Dit was zaterdag, overdag deed ik het rustig aan en ’s avonds was het tijd voor drankjes met een van mijn beste vriendinnetjes. Ik dronk 2 liefmans biertjes en we hebben weer gezellig bijgekletst, was leuk!

Zondagochtend even bij oma op bezoek, ze gaat een weekje op vakantie en we wouden haar nog even zien voor ze weg zou gaan. Het weer is nogal onstuimig en op de terugweg gaat het bizar hard regenen. Verder is de zondag lekker rustig en breng ik hem veelal in mijn joggingbroek door.

Natuurlijk moet dit kleine meisje nog wel uitgelaten worden. Opeens wordt het weer super zonnig en dus gaan we een rondje Bernisse, het natuurgebied hier in de buurt. Ze vindt het heerlijk om lekker los te lopen en te snuffelen in het gras. Ook voor mij is een beetje extra beweging altijd goed. Nog steeds zo ontzettend blij met Nora <3

Gisteren gingen we met Nora naar Purmerend, naar haar opvangmama. Als je me al wat langer volgt weet je misschien dat Nora uit Spanje komt. Toen ze in Nederland kwam ging ze naar een opvanggezin en daar gingen we dus vandaag op bezoek. Ze heeft hier 2 maanden gewoond en in zo’n tijd raak natuurlijk heel erg aan haar gewend. Toen wij Nora adopteerden was het ook best een emotioneel afscheid en het was leuk om weer even bij te kletsen. Nora vond het leuk om haar oude vriendinnetje en nieuwe vriendje weer te zien. Zijn ze niet schattig?

Vanaf nu kun je dus elke dinsdag een nieuwe diary op mijn blog lezen! Deze week heb ik nog niet zo heel veel plannen. Vanavond ga ik naar yoga en donderdag moet ik naar de tandarts. Ik moet een wortelkanaalbehandeling en ik zie er heel erg tegenop… Volgende week horen jullie hoe dat allemaal is gegaan!

Wat hebben jullie voor plannen komende week?

Volg op Bloglovin

Ook leuk

9 reacties

 • Beantwoorden
  thebeautyblognl
  25 juli 2017

  Je sleehakjes zijn echt heel leuk! En die smoothie van de MAC vind ik ook zo lekker, hihi! En Den Bosch is zo leuk om lekker even te winkelen! <3 x

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   26 juli 2017

   Dankjewel! Die smoothie was inderdaad delicious <3

 • Beantwoorden
  Joyce - LemonyLifeNL
  25 juli 2017

  Wat een leuke sleehakken! Jammer dat ze zo snel kapot gingen, hopelijk gebeurd dat niet nog eens!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   26 juli 2017

   Ik hoop het ook! Ik heb inmiddels nieuwe en die zijn er erg mooi en stevig uit dus ik heb goede hoop 🙂 X

 • Beantwoorden
  Daisy
  25 juli 2017

  Wat een leuke sandalen! Die staan idd echt super leuk onder een jurkje of een rokje haha dat met make up herken ik zo! Ik kan ook echt oprecht blij zijn als mijn eyeliner perfect recht zit. Eigenlijk best suf dat dat soort dingen me dan blij maken, maar toch

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   26 juli 2017

   Haha heerlijk toch, dat kleine dingen ons blij kunnen maken 🙂

 • Beantwoorden
  naomi
  26 juli 2017

  Volgens mij gaan de bubbeltjes in je nagellak weg als je voor gebruik de nagellak even schudt!
  Leuke diary weer!

  x

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   26 juli 2017

   Thanks voor de tip, ga ik volgende keer eventjes proberen 🙂

 • Beantwoorden
  Rosita Elise
  30 juli 2017

  Super leuke diary, ik doe het zelf ook sinds kort!

  Je moet je flesje nagellak even goed schudden voordat je hem gebruikt, soms zit er namelijk een luchtbel in!

  Fijn dat je iig weer nagellak op mag, met mijn werk mag ik het niet en moet mijn nagels ook kort houden. Super jammer!

  Ik volgde je nog niet, maar je site is echt super leuk!

  liefs,

  Rosita Elise

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.