Diaries

DIARY week 30+31 | Coronatest en yoga op het strand

Pas las ik een aantal dagboekjes terug van vorig jaar en de jaren daarvoor. Ik vond het zó leuk om te lezen dat ik besloot ze weer regelmatig terug te brengen op mijn blog. Hopelijk vinden jullie het ook leuk, en anders is er in ieder geval één iemand die ervan geniet haha. De afgelopen tijd was gewoon te druk om ook maar aan bloggen te denken, mijn hoofd had even andere prioriteiten. Nu alles weer wat rustiger is leek het me leuk om weer wat foto’s van mijn afgelopen weken te delen. En mijn voornemen is om dat regelmatig te blijven doen 🙂

Wat hou ik van de zomer! Ik heb de afgelopen weken echt zoveel op terrasjes gezeten, drankjes gedronken en geluncht. Ik vind het heerlijk en ondanks dat ik ook gewoon moest werken heb ik van elke vrije dag die ik had genoten! Zo ook hier, ik ging lunchen met mijn ouders en met Noor. Lekker op het terras.

Op zondag heb ik vaak een beetje last van een “off day”, ik weet dan niet zo goed wat ik moet doen en vind het ook nooit leuk dat het weekend alweer voorbij is. Ik keek rond op Netflix en zag de eerste Gooische vrouwen film voorbij komen. Die heb ik gekeken en ik voelde me meteen weer een stuk beter! Ik heb vroeger alle afleveringen gezien en heb zelfs nog een DVD box liggen. Ik vind dat het een geniale serie blijft.

Ik moet eerlijk zeggen dat de laatste weken voor mijn vakantie me écht heel zwaar vielen. Ik was heel erg moe en echt enorm toe aan vakantie. Niet zo gek, ik ging van de ene naar de andere baan en rondde mijn schooljaar af zonder een pauze. Ik heb keihard geknald maar dat kostte wel veel energie. Als klap op de vuurpijl kreeg ik ook nog keelpijn en voelde ik me niet lekker. Ik durfde het risico niet te nemen en liet het mijn manager weten. Ik moest thuiswerken en voor de zekerheid getest worden op Corona. Het duurde even voor ik kon testen en dat betekende verplicht thuisblijven.. Ik vond het niet leuk maar ik kon wel echt even tot rust komen. Ik lag dus heel veel op de bank met Noor en keek series en Youtube. En ik werkte ook nog natuurlijk 😉

Ik stopte even na de test om bij te komen :’) Zo zie je er dus uit nadat je een wattenstaaf heel diep in je neus en keel hebt gekregen. Tranen stroomden serieus over m’n wangen. Niet eens van de pijn maar puur door de irritatie van je slijmvliezen.

Een paar dagen later kwam de uitslag en bleek dat ik geen Corona had! De test zelf was echt heel vervelend, daar wijdde ik hier zelfs een aparte blog aan. In oktober ga ik hopelijk op vakantie, het leuke (not) is dat ik dan weer een coronatest mag ondergaan…… Ik was in ieder geval blij dat de quarantaine er nu op zat en knalde weer door tot ik vakantie had.

Deze geur was vorig jaar de zomergeur van Rituals. Ik vond deze zó lekker maar hij was toen op een moment uit de collectie. Laatst zag ik op de website van VeePee opeens de lijn weer voorbij komen, ook nog een stuk goedkoper. Het duurde even (3 weken?) voor het binnen was maar ik heb dit lekkere geurtje nu weer op voorraad.

Wanneer je bij de trimmer bent geweest en je nog niet helemaal droog bent, maar toch graag naar huis wil. De trimster appte dat ze opgehaald kon worden, Noor gaat namelijk het liefst zo snel mogelijk weer naar huis als ze daar is :’) Thuis mocht ze verder opdrogen. Ze lijkt net een puppy he?

Ik kocht pas de vega filet americain. Ik vond het zelf super echt lijken en zette een poll op Instagram. Iedereen raadde dat het neppe filet was.. Wellicht was het ook al verdacht dat ik deze vraag überhaupt stelde en had iedereen daarom een vermoeden :’)

Het was de afgelopen weken heerlijk weer. In plaats van yoga binnen gingen we naar yoga op het strand. Het was zo fijn!  Ik heb er heel erg van genoten om yoga te doen met de geluiden van de zee op de achtergrond en de zon die onderging. Wat is de zomer toch heerlijk!

Genieten!

Ik kocht voor Nora een donut mand via AliExpress. Eigenlijk dacht ik dat hij nooit meer zou komen, maar na een maand of 3 werd hij toch opeens bezorgd. Ook Noa was er zeer content mee en testte hem even uit. Ze is zo eigenwijs, ze trekt zich nooit iets aan van anderen en de andere katten en hond moeten naar haar luisteren :’)

All time favoriet: Gnocchi van Lifebyrosie!

Eind juli hadden we iets te vieren! Mijn moeder heeft een nieuwe baan en gaat een studie doen. Ik ben zo ontzettend trots op haar! We hebben veel gepraat over keuzes en de mogelijkheden en ik ben super trots dat ze uiteindelijk de knoop heeft doorgehakt. Ik vind het zelf heel erg belangrijk om, als iets je niet gelukkig maakt, dingen te veranderen. Ik wil nooit blijven hangen in negativiteit en dingen doen die goed voelen. Ik ben heel trots dat mijn moeder dat nu ook doet!

Het strand <3 Ik ging lekker wat drinken op het strand op zondag. Ik stond reserve om te werken en werd gebeld dat het niet nodig was. Zo blij! Renate kwam naar me toe en we reden meteen lekker naar het strand. Nora was ook mee en het was eigenlijk wel een beetje warm. Wel meteen een vakantiegevoel! We dronken wat en namen een borrelplank, daarna gingen we weer richting huis.

Nou, dat was hem weer! Deze diary loopt nog niet helemaal gelijk en is deels nog in juli. Binnenkort komt er weer eentje van de afgelopen twee weken. Er zijn weer leuke ontwikkelingen waar ik jullie dan meer over zal vertellen! Ik heb net twee weken vakantie achter de rug op het moment dat ik dit schrijf. Ik ben naar Maastricht geweest en ook nog een nachtje in een super mooi hotel in Soest. Daarnaast zaten we natuurlijk in een hittegolf en heb ik echt maximaal genoten. Bedankt voor het lezen en tot snel!

Hoe waren jouw afgelopen weken?

Ook leuk

3 reacties

 • Beantwoorden
  Martine
  22 augustus 2020

  Wat lief dat je trots op mij bent! Het is mede dankzij jou dat ik deze keuze heb gemaakt. Love you en ben ook heel trots op jou!❤️

 • Beantwoorden
  Anna
  24 augustus 2020

  Wat fijn dat je lekker vakantie had, ik kan me voorstellen dat je daar echt aan toe was! En wat goed van je dat je een corona test hebt gedaan, lijkt me trouwens wel heel erg vervelend 🙁

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.