Lifestyle

Een nieuwe muur + foto op hout

foto op hout

Al een hele tijd wilde ik mijn kamer veranderen en verven. Ik had nog een lichtgroene muur, stammend uit mijn basisschooltijd. Omdat ik waarschijnlijk nog wel even thuis blijf wonen om te sparen voor een eigen huisje, wilde ik wel dat die laatste paar jaartjes helemaal comfortabel en naar mijn smaak zouden zijn. Ik besloot: er moest geverfd worden en ik bestelde nieuwe meubelen bij de Ikea. Een tijdje geleden kreeg ik ook de vraag of ik een prachtige foto op hout wilde ontvangen, en hij past perfect in mijn nieuwe kamer.

Foto op hout

Bij FotoCadeau, waar de foto op hout vandaan komt, kun je alle foto’s die je maar wil laten afdrukken op bijvoorbeeld schoolplaat, canvas, doek of zelfs op behang. Ook een foto op aluminium behoort zelfs tot de mogelijkheden. Ik ging dus voor deze foto op hout, de foto is gemaakt op Sumatra tijdens mijn reis door Indonesië in 2018. Ik heb heel lang getwijfeld welke foto ik wilde afdrukken, maar koos uiteindelijk voor deze. Ik vind de sfeer prachtig en steeds wanneer ik naar de foto kijk denk ik weer even aan die mooie reis. De kleuren en de kwaliteit zijn trouwens heel erg goed, de foto is heel zwaar en best groot. Hij is prachtig!

foto op hout

De oudroze muur

Ik had dus in mijn hoofd dat ik mijn muur heel graag oudroze wilde verven. Ik ging op zoek naar inspiratie op Pinterest,  en dat overtuigde me. Oudroze moest het worden! Het was even zoeken naar de juiste kleur, ik ging uiterlijk voor de kleur “Florence” van Praxis. Het is moeilijk vast te leggen op de foto, maar ik ben er heel blij mee. De foto geeft een hele goede impressie, alleen lijkt hij misschien hier iets bruiner dan in het echt. Vanuit mijn bed kijk ik naar deze muur en ik denk dat ik daar mijn foto op ga hangen. Eerst moet ik nog heel veel dozen uitpakken en alles inrichten, dan ga ik hem ophangen.

Wat vind jij van mijn nieuwe muur en foto?

PS: Als je me al langer volgt, weet je misschien dat ik al eerder zo’n prachtige foto mocht ontvangen. De blogpost daarover kun je hier lezen.

Ook leuk

13 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.