Favourites #1 – November

Vandaag deel ik met jullie mijn favorieten van de maand november, favorieten op verschillende vlakken. Elk eind van de maand zal er een nieuwe ‘Favourites of the month’ verschijnen, enjoy!

Favoriete muziek – Adele
Ja, mijn favoriete muziek was toch echt van Adele. Na een radiostilte van een paar jaar was Adele eindelijk terug! Haar nieuwe single ‘Hello’ vind ik echt prachtig en luister ik heeel vaak. Ook het nummer ‘When we we’re young’ heb ik nu een paar keer gehoord en deze is ook zo mooi. Mijn muziek luister ik altijd via Spotify, helaas is haar nieuwe album daar nog niet op gepubliceerd. Tot die tijd luister ik Hello gewoon non-stop.

Favoriete eten – Happy Italy pasta
Met vriendinnetje Jahra ging ik naar Happy Italy. We namen allebei de pasta ‘Pomodori Secchi’, deze is zo lekker. Het is een pasta met tomatensaus, cherrytomaatjes, pijnboompitjes en gedroogde tomaten. Als topping zit er parmezaanse kaas en rucola op. Zoooo lekker. En hij is vegetarisch, dat is mooi meegenomen aangezien ik hier o.a. schreef over 1 dag per week vegetarisch eten.

Favoriete kledingstuk – Zwarte skinny jeans
Het was heel lang geleden dat ik een zwarte jeans had. Tot ik steeds meer manieren bedacht om een zwarte jeans te combineren en ik er toch eentje aanschafte bij H&M. De jeans die ik heb is een ‘H&M Shaping Jeans’, deze zitten zo ontzettend lekker en stretchy, ik woon er ongeveer in! Zoals je op de foto ziet zit de broek ook echt skinny. Review van deze broeken komt binnenkort online, kun je hier lezen. Natuurlijk zijn ook mijn Costes vesten groot favoriet nu het zo koud aan het worden is.


Favoriete winkel – Flying Tiger
Mijn favoriete winkel van dit moment is de Flying Tiger! Flying Tiger is een beetje Ikea in het klein, en laat ik nou net ook gek zijn op Ikea! Ik weet zeker dat ik hier ontzettend veel leuke cadeautjes ga vinden voor Sinterklaas en kerst. Zo zag ik bijvoorbeeld een springtouw die bijhoudt hoeveel keer je hebt gesprongen, perfect om in shape te blijven tijdens de feestmaand šŸ™‚

Favoriete app – Pinterest
Al een tijdje mijn favoriet, Pinterest! Ik hou zo van deze app, zowel om foto’s op te delen als om inspiratie op te doen. Echt ontzettend inspirerend en heel leuk om op rond te snuffelen. Ik kan er uren zoet mee zijn.


Favoriete moment – Baron 1898
Met vriendinnen ben ik afgelopen weekend naar de Efteling geweest, ik ben gek op de sfeer die in de Efteling hangt en het is dan ook zeker mijn favoriete attractiepark. De nieuwe achtbaan, Baron 1898, moesten we natuurlijk uitproberen. We hebben 70 minuten in de rij gestaan; maar wat was het gaaf! Die kick die je voelt als je recht naar beneden stort, love it!

Favoriete quote – “Admire someone else’s beauty without questioning your own”

Deze vind ik zo mooi! Jullie kennen het vast wel, dat je onzeker bent omdat je iemand anders iets heeft wat jij ook graag zou willen hebben maar niet hebt. In mijn geval bijvoorbeeld mooie lange benen, of groene ogen. Deze quote zegt eigenlijk dat je de schoonheid van anderen mag bewonderen maar dat je niet onzeker hoeft te zijn over je eigen schoonheden. Iedereen is mooi zoals hij/zij is!

Wat waren jullie favorieten van de maand?
X Marjoleine

Volg:

1 Comment

  1. 26 november 2015 / 1:58 pm

    Wat een leuke blog! Ik luister ook altijd muziek via Spotify en ik hoop dat Adele haar nieuwe album er snel op staat! Flying Tiger is ook echt Ć©Ć©n van mijn favoriete winkels! Ik heb er toevallig mijn sinterklaas cadeau gekocht.

    x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge