H&M Home: tofste spullen van dit moment

H&m home

Als je mij vraagt een winkel te noemen waar ik van hou, noem ik ongetwijfeld als eerste H&M!
Niet alleen qua kleding kan ik altijd goed slagen bij H&M, ze hebben ook super leuke spullen voor in huis: de H&M Home collectie. Nu de feestdagen er weer aan komen heeft H&M altijd een geweldige decembercollectie. Hieronder laat ik jullie de items zien die ik heel leuk vind.

Ik hou écht van de kussenhoezen die ze bij H&M verkopen. Hoe tof zijn deze hieronder? Ze brengen mij onmiddellijk in winter/kerstsfeer.
H&M home

De kussens met het hert, en die met de zilveren sterren heb ik al aangeschaft. Love it!

H&M home

Ik ben ook gek op kaarsenhouders, het liefst in zilver of roségoud. Ik heb echt een zwak voor kerstgerelateerde kaarsenhouders: vooral met sterretjes vind ik ontzettend leuk. Maar deze is ook echt te gek, toch?
H&M home

H&m home

De kaarsenhouders hieronder heb ik vorig jaar aangeschaft en komen ook van de H&M home collectie: Ik kocht ze in de uitverkoop voor ongeveer €4,-. Ik vind ze zo knus, het licht schijnt er prachtig doorheen.

H&m home
Een look-alike kun je hier vinden.

Wat ik ook super leuk vind zijn van die heerlijke foute kussenslopen. Die brengen mij nog extra in de kerstsfeer. Deze kocht ik ook vorig jaar in de uitverkoop en was toen maar €2,-!
h&m home

Look-alike kun je hier vinden.

Deze en een hele hoop andere leuke dingen zijn natuurlijk verkrijgbaar via de H&M webshop of in de grotere H&M filialen.
Ik hoop dat jullie wat inspiratie hebben opgedaan.
X Marjoleine

Volg:

3 Comments

  1. 19 november 2015 / 8:11 pm

    Ik vind de H&M Home collecties altijd zooo leuk. Koop er altijd veel te veel!

  2. Pingback: Sinterklaas – Cadeau tips | iMarjoleine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge