Favorieten

Mijn favoriete iPhone hoesjes

Sinds ongeveer een jaar heb ik een iPhone 6, mijn vorige iPhone (4S) is een keer gevallen, het hele scherm was gebarsten. Ik vond dat zó zonde en het was ook een duur grapje om hem te laten maken. Sindsdien probeer ik mijn iPhone goed te beschermen met mooie cases. Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete iPhone hoesjes.

Om te beginnen dit toffe hoesje, de print is sowieso gebaseerd op de kat uit Alice in Wonderland! De regenboogkleurtjes vind ik ook heel leuk en vrolijk. I like!

Dit hoesje met zebraprint is ook een favoriet, niet persé om de print maar hij is iets dikker dan gewone hoesjes waardoor hij goed beschermt! Als ik bijvoorbeeld uitga doe ik vaak dit hoesje om mijn iPhone. Ik vind zelf dunnere hoesjes mooier, maar beter een wat dikker hoesje dan een kapotte iPhone toch?

Dit is mijn all-time favoriet! Ik vind deze zo mooi. Hij is doorzichtig en met een witte print erop, het lijkt wel een soort mandala. Prachtig gewoon. Wat ik het leukste vind is dat je de kleur van de iPhone gewoon kan zien, ik heb zelf een witte met zilvere achterkant.

Mijn laatste favoriet is een bumper, een randje wat alleen om de randen zit en verder niet de achterkant bedekt. Hoe leuk is hij met die bloemetjes? Ik draag hem niet zo vaak om mijn iPhone omdat ik bang ben dat ik hem laat vallen en hij dan beschadigt. Volgens mij is deze angst trouwens niet nodig want een iPhone breekt meestal als hij op de hoeken valt.

Hopelijk vonden jullie het leuk om mijn favorieten te zien!

X Marjoleine

Ook leuk

1 reactie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.