Een nieuw project – Vloggen!

Het zal een hele tijd in mijn hoofd en nu is het er eindelijk van gekomen: ik ben gaan vloggen! Het leek me altijd al heel leuk maar ik wist nooit echt hoe ik moest beginnen. Mijn eerste “excuus” was dat ik geen camera had met een kantelbaar scherm. Verder leek het me ook wel een beetje ongemakkelijk om mezelf te horen praten én had ik geen idee hoe ik een mooie vlog in elkaar kon zetten.

Nu begin ik ermee

Sinds een tijdje heb ik een iPhone 7 met 128 GB. Ik kijk zelf heel graag naar Linda.tv en tot mijn grote verbazing zag ik daar ook vlogs die gemaakt werden met een iPhone. Op dat moment besloot ik dat ik er ook mee kon beginnen en begon ik met filmen 🙂 Eerst vooral voor mezelf, later echt met de intentie om er een complete vlog van te maken en op YouTube te zetten. Ook zocht ik uit hoe iMovie werkt en begon ik met het bewerken. Dit ging allemaal goed en uiteindelijk werd dat vlog nummer 1! Ik vind het zelf heel leuk om ermee bezig te zijn.

Mijn vlogs

In mijn vlogs neem ik jullie mee in mijn leven zoals ik dat hier op mijn blog ook doe. Ik ben niet van plan om alles in mijn leven te gaan vastleggen maar ga zeker filmen op de leuke momenten die ik meemaak. Ik probeer de vlogs niet te lang te maken en tussen de 5-10 minuten te houden. Op die manier hoop ik dat ze leuk zijn om te kijken maar niet te langdradig zijn. Ik heb zelf namelijk snel de neiging om weg te klikken als ik iets te lang vind duren…

Hieronder kun je de twee vlogs bekijken die ik tot nu toe heb gemaakt. Laat me weten wat je ervan vindt en abonneer je op mijn kanaal om op de hoogte te blijven! In de eerste vlog ga ik naar een Silent Disco en in de tweede vlog zie je heeeel veel beelden van het John Mayer concert <3 Ik vind het zo leuk dat ik dit nu keer op keer kan terugkijken en met jullie kan delen.

Ik hoop dat jullie ze leuk vinden! Let me know 🙂

Follow on Bloglovin
Share:

1 Comment

  1. 9 mei 2017 / 10:12 am

    Super leuk! Heel veel plezier met het vloggen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge