Hotspots&Reizen

Sfeerimpressie: Een weekje vakantie in Holten

Afgelopen week was het dan zover: ik ben een weekje op vakantie geweest! Van vrijdag tot vrijdag verbleven we in Holten, Overijssel. Sinds hele lange tijd ging ik weer met mijn ouders op vakantie en nu ging ook Nora gezellig mee. Omdat ik voor mijn vakantie niet zo goed in mijn vel zat was deze vakantie meer dan welkom en ik ben er dan ook erg van opgeknapt. Ik nam mijn spiegelreflexcamera mee en schoot wat mooie plaatjes, kijken jullie mee?

Holten

Nu zullen jullie wellicht denken, wat doe jij in vredesnaam in Holten?! I’ll tell you! Vanaf dat ik heel klein was brachten we hier regelmatig vakanties door. Vakanties waar ik hele mooie herinneringen aan heb. Het bos vond ik prachtig en ’s avonds door het donker lopen naar ons vakantiehuisje misschien wel het spannendst. Toen ik wat ouder werd gingen de vakanties meestal naar een huisje in Duitsland om de simpele reden dat een vakantiepark in de schoolvakantie onbetaalbaar is. Vanaf mijn 15e ging ik niet meer met mijn ouders mee op vakantie. De mooie herinneringen aan Holten bleven, het verlangen om er weer een keer met elkaar terug te gaan ook.

In Holten liggen dus mooie herinneringen met elkaar. 7 jaar geleden besloten we weer een keer naar Holten te gaan en brachten we er de zomervakantie door. Een zomervakantie die maar heel kort zou duren, mijn moeder brak namelijk haar enkel. Ze kwam ten val in de speeltuin (ja, echt! Niet lachen…) en brak haar enkel op twee plaatsen. Op vrijdag waren we gekomen en zondagavond zaten we op de spoedeisende hulp van het Deventer Ziekenhuis. Maandag gingen we naar huis omdat ze geopereerd moest worden. Die vakantie duurde dus maar heel kort. Sinds die tijd is het er nooit meer van gekomen om terug te gaan. Nu moesten we het dus inhalen 🙂

Relax vakantie

Wanneer ik thuis ben onderneem ik altijd veel met vriendinnen en ben ik druk met van alles en nog wat. Deze vakantie was het dus echt even “afkicken”, dit was eigenlijk heel fijn omdat in mijn hoofd alles een beetje teveel was geworden. We besloten expres geen WiFi te nemen in het huisje en ook mijn MacBook bleef thuis. Ik heb ontzettend veel gelezen, door het bos gelopen, gezwommen, gegeten (oeps…) en het heel erg gezellig gehad. Nu ik ouder ben, ben ik niet zo heel vaak meer thuis en de tijd die ik met mijn ouders doorbracht was dus ook heel fijn.

Wat was deze vakantie in Holten fijn. Ik vind de sfeer op vakantieparken, en zeker in het bos, op een of andere manier ook heel leuk. Op de foto hierboven zie je het huisje waar we in verbleven, een 4 persoonshuisje met heerlijke bedden en een gezellige open haard.

Onderstaande foto’s maakte ik nog met mijn iPhone en wil ik jullie ook niet onthouden, vooral de laatste is echt mijn lievelings! 😀

Sunset!

Wanneer je met je baasje mee gaat naar de McDonalds en je helemaal niks krijgt… Zien jullie haar zielig kijken?

Genoten! <3

Wat was het een fijne vakantie in Holten. Even was ik los van alles en liet ik de boel de boel. Inmiddels kan ik er weer tegenaan en voel ik me gelukkig een stuk beter. Vandaag heb ik zelfs voor het eerst hardgelopen en morgen ga ik weer naar yoga. Dit helpt me heel erg om te ontspannen. Ook wil ik mijn blog een make-over gaan geven. Ik weet nog niet precies hoe maar laten we zeggen dat het “under construction” is.

PS: Ik ben sinds kort aan het twitteren geslagen en zou het heel leuk vinden als jullie me volgen. Mijn gebruikersnaam is @imarjoleine. See you there?!

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  Rebecca
  12 april 2017

  Oh wat hebben jullie het lekker gehad zeg! Beter dan zeven jaar geleden. Hoe krijgt je moeder het voor elkaar in een speeltuin? Weer even kind of gewoon een misstap? Fijn dat dit wat beter ging dan een paar jaar geleden haha. Mooie foto’s!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   14 april 2017

   Haha, weer even een kind! Ze ging op een roltonnetje staan, die ging rollen en ze kon zich niet meer vasthouden. Toen viel ze eraf en brak haar enkel…

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.