Koken&voeding

Tastea chai dubai | Thee met eetbaar bladgoud (+kortingscode)

tastea chai dubai

Hola! Laatst kreeg ik een mailtje van Tastea met de vraag of ik één van hun nieuwste teablends wou uitproberen. Het ging om een luxe thee waar zelfs eetbaar bladgoud in verwerkt zit. Dit maakte me meteen heel erg nieuwsgierig en dus mailde ik terug dat ik dit heel graag zou willen testen. Inmiddels heb ik de thee, met de prachtige naam “Chai dubai” in huis en deel ik met jullie mijn ervaring met deze nieuwe thee van Tastea.

Tastea Chai Dubai

Tastea Chai Dubai is gebaseerd op (de naam zegt het al) Dubai. Als ik aan Dubai denk, denk ik aan luxe en het 1001 nacht sfeertje. Beiden komen dan ook terug in deze thee. De luxe vertaalt zich in het bladgoud wat in de thee verwerkt zit. Door de tekeningetjes op de verpakking kwam ik meteen in het oosterse sfeertje. Volgens Tastea draagt deze thee bij aan het “eindbaasgevoel” en is het een perfecte manier om iemand te laten weten dat hij/zij goud waard is. Dat klinkt leuk 🙂 Het bladgoud wat in deze thee verwerkt is, is dus eetbaar en ziet er heel speciaal uit.

tastea chai dubai

Mijn ervaring

Bij de thee kreeg ik ook weer een prachtige theebeker van Tastea. Deze beker is ontzettend fijn: je kunt er losse thee in doen, het blijft super lang warm en je kunt hem gemakkelijk meenemen in bijvoorbeeld de auto. De chai dubai thee deed ik dan ook weer in deze beker om hem te proberen. In de thee zitten de volgende ingrediënten:

♥ Zwarte thee Ceylon
♥ Groene munt
♥ Dadel
♥ Cardamom
♥ Saffloerbladeren
♥ Gemalen cardamom poeder
♥ 23 K eetbaar bladgoud

De thee is, net als alle andere teablends van Tastea, 100% natuurlijk. Wanneer je het blik met thee opendoet, is het eerste wat je ruikt de munt. Ik vind munt heel erg lekker en drink vaak muntthee. De thee smaakt echt heerlijk: je proeft de munt, maar ook de ceylon thee en het kruidige van de kardemom. De saffloerbladeren zitten in de thee als een soort bloemetjes en ook het bladgoud dwarrelt rond. Zo pretty!

Ook proberen?

Met de kortingscode IMARJOLEINE-DUBAI kun je in de webshop van Tastea een bestelling plaatsen met 10% korting. Zo kun je dus ook de overheerlijke Chai Dubai thee proberen, of een andere smaak. Ook de beker kan ik je heel erg aanbevelen, je thee blijkt lekker warm en hij lekt niet. Ik probeerde eerder al de Picture Perfect thee van Tastea en ook die is lekker. Per kopje gebruik je een theelepeltje thee en dus kun je er heel lang mee doen.

Hebben jullie weleens thee van Tastea geprobeerd?

Volg op Bloglovin

Ook leuk

3 reacties

 • Beantwoorden
  Rosita Elise
  16 november 2017

  IK HOU VAN THEE, ik drink eigenlijk altijd groene thee; dat is toch echt wel mijn favoriet. Wat leuk dat je deze mocht testen! Die beker lijkt mij echt super ideaal ook! Hij klinkt heerlijk; en wat bijzonder dat goud zeg!

 • Beantwoorden
  Mevrouw Marloes
  16 november 2017

  Ik zag deze thee ook al bij iemand anders voorbijkomen (weet niet meer wie). Het lijkt me heel bijzondere thee met dat bladgoud! En het klinkt ook echt lekker!

 • Beantwoorden
  naomi
  16 november 2017

  Ik heb de thee ook en ik vind hem echt heerlijk!

  x

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.