Throwback – Deze dingen ken je sowieso van vroeger #1


Soms kan ik me opeens zoveel dingen herinneren van toen ik jonger was, dan wordt ik helemaal enthousiast en ga ik nog meer dingen opzoeken. Het leek me leuk om dit met jullie te delen. Deze dingen herken je vast als je rond hetzelfde jaar als ik bent geboren (1996). Enjoy!

Rocketpower! Dit was echt mijn favoriete tv-programma. Het programma ging over Reggie, Otto, Twister en the Squid. Hahaha. Ik vond ze altijd super cool omdat ze altijd gingen skaten en surfen. Ik keek hier zó vaak naar. Ik weet nog precies hoe de titelsong ging: “Wij zijn skaters, met een missie..”


Een wc potje met putty erin.Dit had ik ook haha. Als je dan met je vingers erin ging maakte het een scheetgeluid. Hoe komen de mensen die dit bedacht hebben er in godsnaam op?


Lavalampen waren ook helemaal in toen ik jonger was, ik had er zelfs twee: een rode en een blauwe. Ik weet nog dat het altijd onwijs lang duurde voor ze warm waren en die lava echt heen en weer ging.


Deze! Op de basisschool had mijn hele klas er zo eentje. Het was een soort tamagotchi, zo’n beestje wat je eten moet geven en verzorgen. Ik was er helemaal gek van, toen iedereen uit mijn klas er zo een had moest en zou ik er ook eentje hebben. Ik weet eigenlijk niet hoe dit precies heet, iemand een idee?

Ik wou altijd zó graag een Furby. Ik mocht er nooit eentje omdat ze duur waren en mijn ouders ze irritant vonden. Een tijdlang kreeg je bij een Happymeal bij Mcdonalds een furby maar die was veel kleiner en kon bijna niks. Uiteindelijk kreeg ik een baby Furby, wat was ik daar gelukkig mee.

Diddl, wie kent hem niet? Vroeger had ik een hele map met Diddl plaatjes. Ik kocht allemaal blokken met Diddl papier waar ik dan uiteindelijk 2 blaadjes van gebruikte, best zonde. Op school namen we dan allemaal onze Diddl plaatjes mee en gingen we ze ruilen. Soms had ik hele speciale met geur eraan of een speciaal printje.

dingen van vroeger

Deze microfoon had ik ook toen ik klein was, er zat geen batterij of iets in. Je hoorde je eigen stem dan echoën. Niet zo boeiend eigenlijk, maar ik vond het geweldig.

Herkennen jullie iets van al deze dingen van vroeger?

Volg:

1 Comment

  1. 3 december 2015 / 12:13 pm

    Ik was vroeger echt helemaal gek op Diddl! Ik heb trouwens nu nog een lavalamp haha!

    x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge