Diaries

Best of.. #10 November

best-of-nov-header

Daar ben ik weer met een “Best of”van november! De tijd  gaat echt bizar snel.. Morgen is het alweer december en dat betekent dat 2016 al bijna ten einde is, wauw.. Kijken jullie mee naar november? Ik heb niet zo super veel foto’s, komende maand ga ik er extra op letten dat ik alles vastleg.

best-of-nov1

Lieve Nora! Ik doe haar eens in de paar weken in bad omdat haar vacht dan een beetje gaat ruiken. Ik kocht hondenshampoo bij de Action en ik moet zeggen dat deze erg fijn is, haar vacht wordt mooi zacht en ruikt lekker. Het in bad gaan vind ze prima en ze blijft super rustig zitten zoals je ziet. / Daarna is natuurlijk niks lekkerder dan op een deken op de bank liggen. Ben je benieuwd hoe het nu met Nora gaat? Ik schreef hier een update.

best-of-nov2

Ik ben gek op Ikea en dus besloten mijn moeder en ik om op een doordeweekse avond even te gaan shoppen. Geen Zweedse gehaktballetjes dit keer (want dieet….) maar een muffin mocht niet ontbreken. / Begin november vierde ik met de liefste vriendinnen alvast Sinterklaas. Hij was nog maar net in het land maar andere data konden we niet allemaal. Ik had nog een fles Bacardi staan en ook een wijntje mocht niet ontbreken. Was heel gezellig! Vieren jullie nog Sinterklaas dit jaar?

best-of-nov3

Bij Ikea kocht ik o.a. het wollige kleedje wat in de stoel ligt. Ik vind het heel gezellig en winters staan en hij is ook perfect als ondergrond voor blogfoto’s. Zien jullie trouwens dat Noa en Nora heel dichtbij elkaar liggen? Ze vinden elkaar heel lief en liggen vaak vlakbij elkaar.

best-of-nov4

Zondagavond, uit eten met papa. We gingen naar de pizzeria waar ik heerlijke tomatensoep at en een pizza met salami. Ik kon hem niet helemaal op en zat ZO vol hierna. Ik ben nog steeds bezig met Weightwatchers (ook al zou je dat niet zeggen na al deze foodfoto’s) en dit was natuurlijk niet zo WW proof, maar het was wel heel lekker.

best-of-nov5

Wat ook heel lekker was waren deze quiches die ik laatst maakte. Ik hou erg van koken en vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen. De linker quiche is met gehakt, tomaat, ui en basilicum. De rechter is met champignons, uien en salami. Jummie / Ook moest ik natuurlijk weer werken deze maand. Ik heb het heel erg naar m’n zin en heb ook al mijn toetsen gehaald op school. Studeren is opzich leuk maar meteen leren in de praktijk is nog zoveel leuker! Helaas werd ik vorige week geveld door de griep en heb ik me 3 avonden moeten ziek melden 🙁 Ik had verschrikkelijke hoofdpijn, het kwam dwars door de pijnstillers heen. Ook was ik enorm moe en deed m’n hele lichaam pijn. Gelukkig ben ik nu weer opgeknapt!

macbook-air

Nog een hoogtepuntje deze maand: Terwijl ik ziek op bed lag bestelde ik een MacBook en ik heb hem nu een paar dagen in bezit. Ik ben er super blij mee, nu begrijp ik waarom iedereen zo lyrisch is over Macbook!

Best gelezen blogs

3. Dit kocht ik op Black Friday – Hmm, waar zou deze blog over gaan? Haha, over mijn MacBook natuurlijk. Ben zo blij als een klein kind.

2. Als een depressie je achtervolgt – Deze enorm persoonlijke blog heeft het heel goed gedaan. Ik wou al heel lang schrijven over mijn depressie maar kon nooit de juiste woorden vonden, tot toen. Ik ben erg blij dat ik het van me af kon schrijven.

1.Bang om controle te verliezen – Nog een enorm persoonlijke blog die het heel goed gedaan heeft. Ik schreef over mijn angst om controle te verliezen en hoe dit twee keer gebeurde door iets in mijn drankje.

Hoe was jullie maand?

signature 2.0

Volg op Bloglovin

Ook leuk

3 reacties

 • Beantwoorden
  Chelsey
  30 november 2016

  Hmm, al dat lekkere eten.. lekker hoor! En wat leuk dat je al Sinterklaas hebt gevierd met je vriendinnen 🙂

 • Beantwoorden
  Dalinka
  30 november 2016

  Wat een schatje is Nora. Ze heeft zo’n lief hoofdje! En verder ben ik totaal niet jaloers op je MacBook hoor;-) Ooit koop ik er ook 1 haha

 • Beantwoorden
  Saskia
  10 december 2016

  Ahh wat een lieverd die Nora. leuke foto’s in dit overzichtje. Fijn weekend

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.