Diaries

Best of.. februari #1

Wow, toen was februari alweer voorbij. Cliché maar waar: de tijd gaat snel. Eerder deelde ik altijd mijn favorieten van de maand maar ik merkte dat ik steeds meer moest ‘zoeken’ en ik het eigenlijk niet meer zo leuk vond. Vandaar deze nieuwe rubriek! Ik deel met jullie een aantal foto’s en ook kijk ik welke blogs het meest werden gelezen en wat voor leuke dingen ik meemaakte.

Februari snaps

 

best of februari met tekst

 1. De maand begon met carnaval vieren in Breda, leuk om een keertje meegemaakt te hebben maar zó niks voor mij. Het was heel druk en we konden bijna nergens naar binnen, als we al binnen kwamen stonden we op elkaar gepropt. We gingen trouwens voor het 2e jaar op rij verkleed als minions haha.
 2. Dit artikel kwam online over hoe het nu met Noa gaat. Ik maakte deze foto met mijn iPhone, van de achterkant zie je heel goed dat ze maar 3 pootjes heeft. Zielig he?
 3. Mijn oma werd 83 en vierde haar verjaardag in een restaurant aan het strand. We hebben heerlijk gegeten en ook de nodige wijntjes gingen erdoorheen.
 4. Ik maakte deze heerlijke pasta uit de oven met o.a. knoflook, tomaat, paprika, oregano & gehakt. Zeker voor herhaling vatbaar!
 5. Ik ging met mijn ouders een dagje naar de Markthal in Rotterdam, en kon deze donuts niet weerstaan. Ze zagen er zo lekker uit. De Markthal is trouwens echt een aanrader!
 6. Vix ligt altijd zo schattig te slapen in zijn mandje. Het is een oude mand waar cadeaus in zaten, nu ligt er een kleedje in en is het echt zijn plekje. Zo lief!
 7. Ook had ik een feestje van een vriendin, het was in een kelder en er stond een biljarttafel en ook tafelvoetbal. Wij hebben ons wel vermaakt!
 8. Met dezelfde vriendin ging ik eten bij de Burgertrut in Rotterdam. Ze hebben ontzettend veel vegan opties en het vlees op de kaart is allemaal organisch. Het was heel lekker! Daarna namen we nog een toetje bij Happy Italy en kwam er nog een vriendin langs. Gezellig <3
 9. En tot slot kreeg ik mijn nieuwe lens binnen voor mijn Nikon 1! Ik ben er super blij mee en binnenkort zal er ook een artikeltje over verschijnen met foto’s erbij die ik gemaakt heb. Hier alvast een kleine voorproefje:
  DSC_2945

Best gelezen

 1. Mijn favoriete HEMA items onder de €10,- werd deze maand het meest gelezen, volgens mij doen artikelen waar Hema in voorkomt het altijd goed!
 2. Het artikel over hoe het nu gaat met Noa volgt met nét iets minder lezers. Hier kwamen veel lieve reacties op, dankjulliewel!
 3. Bloggen voor beginners, waarin ik vertel hoe ik mijn blog startte, en ook een aantal tips geef staat op de 3e plek.

De blogpost die in het totaal het meest gelezen is, is blue monday. Ik schreef hier over mijn depressie en hoe ik me soms niet goed in mijn vel kan voelen. Ik vond het doodeng om te delen maar kreeg ook hier weer zoveel reacties op. Jullie zijn top 🙂 Al met al was februari een leuke maand, wel viel mijn stage me zwaar en ging het even niet zo lekker maar na de nodige rust kan ik er weer tegenaan!

Wat was jullie hoogtepunt van februari?

signature

 

Ook leuk

Laat een reactie achter

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.