Favorieten Koken&voeding Lifestyle

Blond Amsterdam Sinterklaas servies 2018

blond amsterdam sinterklaas

Als echte Blond Amsterdam liefhebber mogen de “speciale” edities niet ontbreken in mijn collectie. Ik probeer me een beetje in te houden met het kopen van spullen, het is best prijzig en zo enorm veel kastruimte hebben we nou eenmaal niet. Toch begint het elk najaar weer te kriebelen: het Sinterklaas en kerst servies is zó leuk. Dit jaar kreeg ik van mijn vriend een item van de Blond Amsterdam Sinterklaas collectie en kocht ik er zelf eentje.

Blond Amsterdam Sinterklaas

Ieder jaar komt Blond weer met nieuwe Sinterklaas mokken! Al van jongs af en hebben wij thuis altijd Sinterklaas gevierd en vind ik die tijd van het jaar echt iets magisch hebben. Een paar jaar geleden kocht ik voor het eerst een Sinterklaas mok van Blond bij V&D. Ieder jaar gaat hij weer de kast in na de decembermaand en rond deze tijd van het jaar komt hij weer tevoorschijn. Mijn vriend weet inmiddels van mijn liefde voor Blond en kocht pas een nieuwe mok voor me, zo lief. Dit jaar hebben ze drie verschillende mokken maar ik vind die van mij het leukste. Zelf kocht ik in de Blond winkel het schaaltje wat je op de bovenste foto ziet. Ik vond het zo schattig met die zwarte pietjes erop!

blond amsterdam sinterklaas

Een paar jaar geleden vs. 2018

Op bovenstaande foto’s zie je links de mok van een paar jaar geleden en rechts de mok die ik pas van mijn vriend kreeg. Ik ben er zo blij mee. De mok die ik van mijn vriend kreeg komt echt uit de Blond winkel en zie ik nergens in de online winkels, hij is dus echt uniek! Toen vorig jaar de “pietendiscussie” actueel werd, was ik bang dat Blond geen zwarte pieten meer zou afbeelden. Gelukkig hebben ze dat dit jaar weer gewoon gedaan. Ik zie trouwens wel dat ze hem iets minder bruin gemaakt hebben in vergelijking met een paar jaar geleden…. Haha. Omdat ik het zonde vond als je maar één kant van de mokken zou zien heb ik ze hieronder nog even van alle kanten gefotografeerd. Benieuwd naar wat ik nog meer voor Blond items in mijn collectie heb? Ik schreef hier over hele toffe dinerborden en hier over een andere unieke mok.

blond amsterdam sinterklaas

Wat vinden jullie van de Blond Amsterdam Sinterklaas collectie? En heb je al een item aangeschaft?

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  Vaya
  11 november 2018

  Ik bencan de week terug gegaan voor een kerst-koffiemokjehihihihi

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   11 november 2018

   Aaah super leuk! Ik wil ook nog een kerst item <3

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.