Over mij en de blog

Hi! Je bent zojuist op mijn blog belandt, de plek waar ik schrijf over alles waar ik van hou. Mijn naam is Marjoleine, ik ben geboren in 1996 en opgegroeid in een klein dorpje in Zuid-Holland. Mijn vader heeft Indische roots en mijn moeder is Nederlands. Ik ben enig kind. Ik heb een jaar in Rotterdam gewoond maar ben nu weer terug op de plek waar ik opgegroeid ben, maar nu in een eigen appartement. Ook heb ik een hondje, Nora, zij woont soms bij mijn ouders en soms bij mij. In januari ’21 ben ik afgestudeerd als HBO verpleegkundige en in het dagelijks leven werk ik in de wijk als wijkverpleegkundige. Ik hou enorm van reizen: in de zomer van 2018 ben ik 3,5 week naar Indonesië geweest. Ik hou van leuke dingen doen, bijvoorbeeld iets leuks doen met vriendinnen, winkelen of naar een festival. Toch ben ik stiekem ook een huismus en vind ik het heerlijk om op de bank te knuffelen met Nora terwijl ik een serie kijk.

De blog

In het najaar van 2015 begon ik imarjoleine.nl. Van jongs af aan was ik al bezig met schrijven: vroeger maakte ik mijn eigen tijdschriftjes en ook websites bouwen deed ik graag. Die creativiteit moest ik, ook op latere leeftijd, ergens kwijt en tadá: daar was mijn blog! Ik denk dat je mijn blog het beste kunt zien als een persoonlijke blog. Op mijn blog schrijf ik iedere week artikelen over alles wat mij bezighoudt in verschillende categorieën. Bijna iedere dinsdag komt er een “diary” online waarin ik vertel over mijn belevenissen van de week. Daarnaast schrijf ik graag over mijn favorieten op het gebied van lifestyle, beauty, reizen en nog heel veel andere dingen. Ook de categorie “mindstyle” heb ik een tijdje geleden toegevoegd aan mijn blog. Hier kun je lezen over de geestelijke struggles die ik soms heb, bijvoorbeeld over eeuwig twijfelen, onzekerheden en dips. En natuurlijk ook over hoe dit op te lossen 🙂 Alle artikelen schrijf ik op mijn eigen, luchtige en eerlijke manier.

Contact

Mocht je meer over mij willen weten of iets willen vragen, je kunt mailen naar info@imarjoleine.nl. Ben je een bedrijf en geïnteresseerd in een samenwerking? Stuur dan ook zeker een mailtje, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Verder kun je mij volgen op social media. Ik ben het meest actief op Instagram en Facebook.

Heel veel leesplezier en hopelijk tot een volgende keer!