Marjoleine

Hi! Je bent zojuist op mijn blog belandt, de plek waar ik schrijf over alles waar ik van hou. Mijn naam is Marjoleine, ik ben geboren in 1996 (90’s kid dus!) en opgegroeid in een klein dorpje in Zuid-Holland. Mijn vader heeft Indische roots en mijn moeder is Nederlands. Ik ben enig kind en woon op dit moment nog thuis bij mijn ouders, met onze hond Nora en drie katten. Ik studeer verpleegkunde en heb o.a. in de psychiatrie en ouderenzorg gewerkt, wat ik allebei ontzettend leuk vond. Ik hou enorm van reizen: in de zomer van 2018 ga ik 4 weken naar Indonesië met een vriendin. Het liefste ben ik in Rotterdam te vinden om leuke hotspots te ontdekken, uit eten te gaan of te winkelen. Verder hou ik ook erg van festivals en doe ik dit alles het liefst samen met vriendinnen.

De blog

In 2015 begon ik imarjoleine.nl. Van jongs af aan was ik al bezig met schrijven: vroeger maakte ik mijn eigen tijdschriftjes en ook websites bouwen deed ik graag. Die creativiteit moest ik, ook op latere leeftijd, ergens kwijt en TADA: daar was mijn blog! Ik denk dat je mijn blog het beste kunt zien als een persoonlijke blog. Op mijn blog schrijf ik 2 á 3 keer per week artikelen over alles wat mij bezighoudt in verschillende categorieën. Bijna iedere dinsdag komt er een “diary” online waarin ik vertel over mijn belevenissen van de week. Daarnaast schrijf ik graag over mijn favorieten op het gebied van lifestyle, beauty, reizen en nog heel veel andere dingen. Ook de categorie “mindstyle” heb ik een tijdje geleden toegevoegd aan mijn blog. Hier kun je lezen over de geestelijke struggles die ik soms heb, bijvoorbeeld over eeuwig twijfelen, onzekerheden en dips. En natuurlijk ook over hoe dit op te lossen 🙂 Alle artikelen schrijf ik op mijn eigen, luchtige en eerlijke manier.

Contact

Mocht je meer over mij willen weten, me iets willen vertellen of iets vragen: je kunt mailen naar info@imarjoleine.nl. Op de “contact” pagina kun je ook een contactformulier vinden. Zoek je de disclaimer? Die vind je hier. Ook heb ik sinds kort een privacyverklaring.

Heel veel leesplezier en hopelijk tot een volgende keer!