Diaries

DIARY week 9 | Volop genieten van de zon

Hey! Welkom op mijn blog op deze dinsdag, ik heb weer een nieuwe diary klaarstaan. Eigenlijk bevat deze diary weer heel veel foto’s van Zeeland, waar ik maandag en dinsdag was. Ik heb er al een apart artikel over geschreven maar het leek me toch wel leuk om nog wat meer persoonlijke verhaaltjes bij de foto’s te delen vandaag. Hopelijk vinden jullie dat leuk! Kijk je mee?

Wat hou ik toch van het strand! Dit was vlak achter ons hotel, daar zat dan ook meteen beachclub Oase waar we gingen lunchen en cocktails drinken. Je schijnt hier ook heel lekker te kunnen dineren, dus daar moeten we nog een keertje voor terugkomen ๐Ÿ™‚ De blog over waar we verbleven en wat leuke plekjes zijn kun je trouwens hier lezen.

Feest op maandag! Cocktails en lunch ๐Ÿ™‚ Ik ben echt zo’n Hollander die kroketten op brood heel lekker vind, dus ik neem dat regelmatig. Het allerliefste eet ik een broodje met carpaccio maar die stond hier, geloof ik me te herinneren, niet op het menu. Wat is jouw favoriete lunchgerecht?

Avondeten! Het is zoooo chill om op het strand te chillen, dan eventjes naar je hotel te gaan om uit te rusten en dan een restaurant op te zoeken om te eten. Alleen daarom zou ik al vaker in een hotel willen overnachten. Ik hou van die sfeer en het “luxe” gevoel. Vind dat gewoon zo gezellig. Ik ging dus voor een burger die echt heeeel lekker was, maar ook heel groot. Ik kan best goed eten maar dat ging me wel iets te ver. Kon ook met de lunch van die middag te maken hebben hoor…

’s Avonds keken we “The kitten rescuers” op mijn laptop. Ik vertelde over mijn kat van vroeger, Lotte. Ze was er sinds ik 1 jaar oud was en toen ik 15 was ging ze dood. Ze was zรณ lief. Het gekke is dat ik nog steeds over haar droom, meestal droom ik dan dat ze weer aan komt lopen en helemaal niet dood is. Bijzonder hoe diep zo’n beestje toch in je hart zit.

’s Avonds gingen we dus allemaal in bad met een bathbomb van Lush! We hadden een bubbelbad en dat was zรณ lekker. Ik had een Yellow Submarine en die rook heeeeel lekker. Thuis heb ik ook een bad, waar ik ongeveer 1x per jaar in zit. Mijn voornemen is om binnenkort naar Lush te gaan, bathbombs in te slaan en regelmatig een bad te nemen. Ik hou jullie op de hoogte of het lukt!

De volgende dag: opstaan, een hotelontbijtje nuttigen, naar het strand rijden en dit zien. Heerlijk!

Deze keer besloten we niet zo uitgebreid te lunchen maar namen we wat “kleine” dingen waaronder nachos. Jummie!

Zonder jas op het strand in februari! Heerlijk!

Toen we klaar waren met eten, de winkels van Domburg hadden gezien en stiekem allemaal moe waren was het tijd om naar huis te gaan. Het waren heerlijke dagen! Woensdagochtend werd ik weer verwacht op mijn werk en had ik meteen 3 dagdiensten. Ik zal je eerlijk zeggen dat ik ka-pot was na die dagen. Dat had ik misschien iets anders moeten plannen… Ohja, even over de foto; ik vind die achterpootjes toch zo cute als ze zo ligt. Ik had haar ook best gemist. Eigenlijk wouden we haar meenemen maar ze mocht niet in de kamer die we geboekt hadden. Domburg is wel heel geschikt voor mensen met honden, er waren er heeeel veel.

De dagen dat ik werkte maakte ik eigenlijk helemaal geen foto’s. Zaterdagavond was de eerste foto die ik maakte en dat was van dit bord patat. Mijn ouders hebben tegenwoordig een airfryer en die patat is best lekker! Moet wel eerlijk zeggen dat frituur iets lekkerder is, maar natuurlijk ook een stuk ongezonder.

Zondag werkte ik een extra ochtendje en daarna ging ik nog even lekker op de bank liggen met Netflix en Youtube. Zoals altijd lag mijn lieve Nora weer bij me <3 Wat was het koud en somber he dit weekend? Geen weer om naar buiten te gaan.

En de laatste foto van deze diary is er eentje van Anton uit de Luizenmoeder in zijn kenmerkende houding, haha. Ik vind dat zo’n geweldig programma, de aflevering duurt altijd te kort. Vooral Anton word ik een beetje ongemakkelijk van, maar daarom is het ook zo geniaal.

Zo, dat was ‘m weer voor deze week! Vooral heel veel Zeeland foto’s, maar dat was ook veruit het leukste van afgelopen week. Verder maakte ik niet zoveel foto’s omdat ik gewoon druk was met werken en ook nog voldoende slaap wilde hebben. De komende week ben ik al bij een leuke hotspot geweest (ik schrijf dit op maandag), ik denk eraan om hier nog een keer terug te komen en foto’s voor mijn blog te maken. Verder moet ik 3 dagen werken รฉn heb ik weer school. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Hoe was jullie week?

Ook leuk

10 reacties

 • Beantwoorden
  Vaya
  5 maart 2019

  Zal je proberen helpen je herrinneren wat he streven was (vaker in bad te gaan met zoโ€™n bruisbal hihi) en zal je zo nu en dan even checken hihihi.

  Mooie/leuke kiekjes btw allemaal weer! Ziet er heerlijk en super gezellig uit allemaal

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   7 maart 2019

   Hihi ja goed idee! Volgende keer wij een weekendje weg? ๐Ÿ˜€

 • Beantwoorden
  Joyce - SomedayTodayNL
  5 maart 2019

  Leuke diary! Heerlijk weer was het he!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   7 maart 2019

   Inderdaad! Zo erg genoten van het weer ๐Ÿ™‚

 • Beantwoorden
  Yvonne
  5 maart 2019

  Ohhhh ja, brood met kroketten, can’t go wrong with that! Leuke week heb je gehad ๐Ÿ™‚

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   7 maart 2019

   Neeee precies! Dankjewel ๐Ÿ™‚

 • Beantwoorden
  Anna
  6 maart 2019

  Wat een leuke foto’s! Heerlijk die dagen aan het strand, al dat eten ziet er ook lekker uit <3 Je inspireert me om dit weekend ook even lekker patat te gaan eten, hahaha ๐Ÿ˜€

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   7 maart 2019

   Haha, of dat nou een goede inspiratie is weet ik niet :p Nee hoor grapje! X

 • Beantwoorden
  Dionne
  8 maart 2019

  Wat een leuk overzicht. En yes I love kreukelfrietjes

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.