Persoonlijk

Ik ben jarig!

 

ik ben jarig

Jaaa, ik ben jarig vandaag! Op 21 mei 1996 werd ik geboren en dat betekent dat ik 20 ben geworden. Eindelijk valt mijn verjaardag een keer op zaterdag en ik vier het dan ook vandaag. Vanmiddag komt er familie en vanavond een aantal vriendinnen. Het wordt ook nog mooi weer vandaag!

Ik hoop dat ik in mijn 2oe levensjaar weer heel veel mooie dingen mag meemaken. Ik zou graag een sport vinden die ik écht leuk vind om te doen. Ook hoop ik nog heel veel blogjes te schrijven en ik zou graag naar het buitenland gaan. Ik ben heel benieuwd wat het jaar me gaat brengen, ik ga er in ieder geval volop van genieten. In september ga ik trouwens beginnen met werken bij een hele toffe zorginstelling als leerling-verpleegkundige. Ik ga dan nog maar 1 dag naar school en verder werken. Bouwen aan mijn toekomst 🙂

Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen, vinden jullie ook niet?
Ik ga taart eten, ik wens jullie ook een hele fijne dag vandaag. Liefs!

PS: Zou ik iets krijgen van mijn verlanglijstje..?

signature

 

 

Volg op Bloglovin

Ook leuk

2 reacties

  • Beantwoorden
    Linda
    21 mei 2016

    Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Fijne dag vandaag 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.