Ik heb een auto gekocht!

2016-09-03-15-10-41

Ik ben op dit moment het gelukkigste meisje op aarde: ik heb namelijk mijn eigen auto gekocht! Het was iets wat ik al heel lang wou, alleen had ik nooit een auto nodig. Daarnaast kost het natuurlijk geld en wanneer je maar 2 dagen per maand werkt heb je dit simpelweg niet. Maar nu ik fulltime werk was het eindelijk zover: ik kocht mijn eigen auto!

Mijn allereerste auto

Ik ben er ZO blij mee. Vorige week zaterdag ben ik gaan kijken en afgelopen zaterdag mocht ik hem ophalen. Ik was eerst van plan om nog even te wachten met een auto maar met zoveel werken was het niet te doen om met de bus te gaan. De bussen reden niet regelmatig en na een avonddienst zou ik enorm moeten haasten om de bus überhaupt te kunnen halen. Ik besloot om me heen te gaan kijken en werd verliefd op deze auto. De Citroen C1 stond bovenaan mijn lijstje van auto’s die ik mooi vond en ook de rode kleur vond ik heel tof.

2016-09-10-11-52-09

Wat deze auto ook onderscheidde van andere Citroëns was het interieur, zo zijn de kilometerteller en toerenteller ook rood. Hij had nog maar 50.000 kilometer gereden en ziet er als nieuw uit. Toen ik een ritje ging maken hoefde ik er dan ook niet lang over na te denken en heb ik hem gekocht. Ik was zo zenuwachtig voor we erheen gingen: ik heb nog nooit een auto gekocht en wist totaal niet hoe het zou gaan. Gelukkig bleek het een super aardige en betrouwbare dealer en is het contact heel fijn verlopen.  Ook een voordeel is dat hij super zuinig rijdt en je dus maar weinig hoeft te tanken. Inmiddels rij ik al een paar daagjes rond in mijn C1, hij is echt geweldig!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe auto?

signature 2.0

 

Volg:

8 Comments

  • Marjoleine
   14 september 2016 / 3:49 pm

   Thanks Kim!

 1. Melike
  14 september 2016 / 9:46 am

  Wat leuk, echt een schattige kleur ook. Gefeliciteerd met je nieuwe auto!

  • Marjoleine
   14 september 2016 / 3:49 pm

   Dankjewel! 🙂

 2. 14 september 2016 / 4:44 pm

  Leuk! Mijn moeder heeft ook een C1, een lichtblauw. Het is dat ik geen auto nodig heb, anders zou ik er ook wel zo een willen!

 3. Saar
  15 september 2016 / 10:33 pm

  Prachtig! Veel veilige kilometers gewenst!

  • Marjoleine
   15 september 2016 / 10:48 pm

   Dankjewel! 🙂

 4. 17 september 2016 / 7:42 pm

  Gefeliciteerd met je aankoop! Leuk ding, heel erg veel (rij)plezier ermee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.