Persoonlijk

De laatste weken

Jullie hebben vast wel gezien dat er de laatste weken niet zoveel online is gekomen op mijn blog. Mijn doel is eigenlijk om ongeveer 3x per week iets te posten maar helaas lukt dat niet altijd.. De afgelopen week heb ik vakantie gehad van mijn werk, je zou dus denken dat ik veel tijd zou hebben om te bloggen maar er is gewoon helemaal niks van gekomen. Ik heb zoveel ideeën en zoveel dingen in concept staan maar het komt er nu even niet zo van.

De laatste weken

De afgelopen 10 dagen heb ik dus vakantie gehad van mijn werk. Helaas moest ik wel gewoon 1 dag in de week naar school. Ik heb heeeel veel leuke dingen gedaan en echt vakantie gevierd. Het begon op de vrijdag al met drankjes in Rotterdam met vriendinnen. Daarna ging ik naar het concert van Douwe Bob in het weekend van 10 december, zie de plog hier. Ik heb er zo van genoten met mijn beste vriendin! De dinsdag daarna moest ik naar school en op woensdag vertrok in naar mijn zus om daar een paar daagjes te logeren, ook dit was super gezellig.

Vrijdag kwam ik weer thuis en ging ik gelijk door naar Ahoy waar ik het concert van Nick & Simon ging. Ik had dit cadeau gegeven aan mijn moeder voor haar verjaardag. Toen ik 11 was ging ik voor het eerst naar een concert van Nick & Simon en ben ze altijd wel leuk blijven vinden. Dit concert mocht dus niet ontbreken.

Kerst

Inmiddels zijn de kerstdagen alweer in zicht. Hebben jullie al leuke plannen? Ik moet eerlijk zeggen dat ik vooral de aanloop naar kerst altijd heel leuk vind maar de kerstdagen zelf niet zo super bijzonder. Misschien komt dit omdat wij het vaak thuis vieren en niet met veel vrienden of familie maar redelijk “normaal”. In ieder geval vind ik het wel altijd hele gezellige dagen. Dit jaar moet ik op kerstavond en 1e kerstdag werken in de avond en ik moet eerlijk zeggen dat ik dit niet zo erg vind. Werken met de feestdagen heeft ook altijd wel iets speciaals. Gelukkig ben ik met oud&nieuw wel vrij!

Donderdag moet ik weer gaan werken en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet sta te springen. Na een vakantie is het toch altijd weer een beetje moeilijk om weer terug te gaan naar het normale leven.. Gelukkig is het daarna snel kerst en blijf ik dus wel een beetje in de vakantiestemming.

Wat zijn jullie plannen deze laatste weken van het jaar?

Volg op Bloglovin

 

 

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  Maaike
  20 december 2016

  Ik heb vakantie van school, en ik moet de eerste week nog werken maar de tweede week veel minder! Dus ik ga waarschjnlijk met mn vriend naar een spa en een hotel en met oud en nieuw geven mijn zus en ik een feest 🙂

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   22 december 2016

   Klinkt als hele leuke plannen! Fijne vakantie 🙂 X

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.