New in: Havaianas flash

havaianas flash 3

Al tijden was ik op zoek naar sandaaltjes of iets wat daarop lijkt. Alleen kon ik helemaal nergens iets leuks vinden! Ik bestelde een paar van het merk “Les tropeziennes” die me erg leuk leken maar deze waren zo ontzettend plat, ook paste mijn voet er nauwelijks in. Die gingen linea recta weer terug naar de afzender! Pas geleden zag ik in een foldertje de “Havaianas flash”, ik heb al 2 paar Havaianas en wist dat ze super fijn zijn. Ik rende meteen naar de winkel en paste daar bovenstaand paar.

Ik was meteen verkocht, ze lopen heel erg lekker! Er zit een extra bandje om je enkel waardoor ze echt het comfort van een sandaaltje hebben, ook blijven ze hierdoor een stuk beter zitten dan een teenslipper. Je kunt ze gerust dragen wanneer je een middagje gaat winkelen of een stukje wandelen: ook dan zitten ze heel fijn.

havaianas flash2

Ook vind ik ze er heel leuk uitzien: het model is niet grof of met veel tierelantijnen, gewoon mooi simpel. De kleur wordt beschreven als goud, ook zijn ze er nog in het zwart. Op een of andere manier vind ik ze net wat chiquer dan een teenslipper. Ik kocht ze hier bij Nelson. (Niet gesponsord! Haha)

Wat vinden jullie van mijn nieuwe Havaianas flash?

signature 2.0

Volg op Bloglovin
Volg:

5 Comments

 1. Anna
  15 juni 2016 / 9:18 am

  Wat leuk, met zo’n bandje ook om je enkel! Vind het er ook gewoon leuk uitzien :). Grappig, ik wist helemaal niet dat dit soort slippers bestonden. Lijkt me zeker extra comfortabel!
  Anna onlangs geplaatst…Thuisbeeld | Mylène Cybele SopacuaMy Profile

  • Marjoleine
   15 juni 2016 / 9:14 pm

   Ik wist het ook niet, totdat ik deze zag! Ze zitten inderdaad super comfy!

 2. 15 juni 2016 / 9:38 am

  Lijken mij super fijn! En ook niet duur! Misschien ga ik de zwarte wel kopen..

  x
  Naomi onlangs geplaatst…Zomer tag!My Profile

  • Marjoleine
   15 juni 2016 / 9:13 pm

   Ze zijn echt de moeite waard!

 3. 15 juni 2016 / 10:21 am

  Havaianas zijn echt goede slippers! Ik doe zelf al 4 jaar met dezelfde slippers. Nu beginnen ze wel wat uit te scheuren, maar wat verwacht je ook na zo’n lange tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.