New in: Zomers iPhone hoesje ( +winactie!)

DSC_3153 (2) DSC_3144 (2)Laatst werd ik benaderd door Telefoonhoesjestore met de vraag of ik een smartphonehoesje van hen wilde ontvangen. (Mijn allereerste samenwerking! Zó leuk) Ik keek ik even in de webshop en meteen dacht ik: JA! Ik zag heel veel leuke smartphonehoesjes en koos er graag eentje uit. Ik kon bijna niet kiezen, ze hadden zoveel leuke. Uiteindelijk koos ik voor dit zomerse gele hoesje met watermeloentjes erop.

Ik had het hoesje heel snel in huis, en kon er dus meteen van genieten. Het is een hardcase hoesje. Normaal ben ik hier niet zo’n fan van omdat ze soms lastig om je telefoon heen gaan. Deze gaat  gelukkig erg makkelijk om je telefoon heen en er weer af. Wat ik ook een voordeel vind is dat hij je telefoon niet zo dik maakt. De zon scheen eindelijk waardoor ik een aantal mooie zomerse foto’s kon maken van het hoesje. Nu kan ik hem eindelijk echt om mijn telefoon gaan dragen, ik was namelijk bang dat er iets mee zou gebeuren en ik nog geen foto’s zou hebben gemaakt. Ik ben erg blij met dit hoesje en kom gelijk in zomerse sferen als ik ernaar kijk.

En nu komt het állerleukste: ik mag namelijk €25,- shoptegoed weggeven! Als je dit wint kun je dus een paar hele leuke hoesjes uitkiezen. Niet alleen voor je telefoon, maar je kunt ook bijvoorbeeld ook tablet hoezen bestellen. Ze hebben heel veel toffe iPhone 6 hoesjes, maar ook iPhone 5S hoesjes en hoesjes voor veel minder voorkomende smartphones zoals Alcatel en Sony.

Wat moet je doen om het shoptegoed te winnen?
 • Laat in een reactie onder deze blogpost weten dat je meedoet (geef een geldig e-mailadres op)
 • Like de Facebookpagina van telefoonhoesjestore.nl
 • Volg iMarjoleine via Bloglovin’
 • Geen bloglovin’ maar toch meedoen? Volg iMarjoleine dan via Facebook

De winactie loopt tot en met vrijdag 15 april, de winnaar krijgt bericht per e-mail. Heel veel succes!

signature

 

 

– Dit artikel bevat een product dat door een bedrijf is opgestuurd- 

Volg op Bloglovin


Volg:

7 Comments

 1. Martine
  28 maart 2016 / 12:46 pm

  Wat een leuke hoesjes! Ik doe heel graag mee aan deze actie!

 2. 28 maart 2016 / 1:49 pm

  Leuke winactie! Ik doe graag mee, want ik kan wel weer een nieuw hoesje gebruiken. Ik volgde je al op Bloglovin! -x-

 3. Elise
  28 maart 2016 / 4:16 pm

  Leuk! Ik doe mee.

 4. Mai
  29 maart 2016 / 12:56 pm

  Leuk leuk! Doe zeker mee x

 5. Sophie
  30 maart 2016 / 5:33 am

  Leuk! Ik doe mee

 6. 30 maart 2016 / 11:40 am

  Ah wat ontzettend leuk zo een zomers hoesje!
  Ik heb wel genoeg hoesjes dus bij deze doe ik niet mee hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.