Op vakantie! (en een nieuw logo!)

Op het moment dat jullie dit lezen ga ik heerlijk op vakantie. Dit jaar ga ik samen met mijn moeder naar Egypte en we hebben er zóveel zin in. Ik kan wel zeggen dat ik echt even aan vakantie toe ben na alle hectiek van het afgelopen jaar 😉 Ik ben al een tijdje vrij maar om echt even te “resetten” is een vakantie echt wel nodig.

Egypte

Wij zitten in het plaatsje Marsa Alam en hier schijnt het ontzettend fijn te zijn. De mensen zijn aardig, het stadje is leuk en we zitten ook nog eens all-inclusive! Vorig jaar op Corfu hadden we een appartement en moesten we boodschappen doen en gingen we iedere avond uit eten. Toch stiekem wel heel lekker dat dat nu niet hoeft. De reviews die ik heb gelezen over ons hotel waren alleen maar positief en dus denk ik dat we in een soort walhalla terecht gaan komen; eten, zwemmen, snorkelen, cocktails drinken, ik zie het helemaal zitten! Het water schijnt prachtig helder te zijn en snorkelen en duiken wordt er heel veel gedaan. We hebben dus vast maar een duikbril en snorkel gekocht zodat we meteen kunnen genieten van het onderwaterleven. Ook heb ik een hoesje waarmee mijn iPhone onder water kan dus ik zal zeker foto’s maken en filmen!

Nieuw logo

Toen je mijn blog opende viel het je misschien al op dat er iets anders is. Dat klopt, ik heb namelijk een nieuw logo! Het is ontworpen door Eunoia studio en ik ben er zo enorm blij mee. Het vorige had ik zelf in elkaar geknutseld maar was ik eigenlijk helemaal zat. Om weer zelf iets te maken zag ik niet zitten (ik ben immers geen grafisch ontwerper) en dus besloot ik iemand die er verstand van heeft te mailen. Ik gaf mijn wensen door en Angelina maakte een aantal ontwerpjes. Uiteindelijk is dit eruit gekomen en oh, wat vind ik het tof! Het past perfect bij mij en mijn blog en maakt het meteen een stuk unieker. Ik kan niet stoppen met het kijken naar mijn eigen blog, zo blij ben ik ermee!

Ik heb 1 blogje ingepland voor de komende week maar verder zal het erg rustig zijn op mijn blog. Mocht je mijn avonturen in Egypte willen volgen, dan zou ik je door willen verwijzen naar mijn Instagram account (@marjoleinevr). Tot na de vakantie en wellicht zie ik jullie op IG! 🙂

Volg op Bloglovin

– Foto via Unsplash –

Volg:

11 Comments

  • Marjoleine
   10 augustus 2017 / 8:56 am

   Dankjewel! X

 1. 10 augustus 2017 / 9:12 am

  Wat ’n super leuk logo, hele goede keuze! En heel veel plezier in Egypte! 🙂

 2. 10 augustus 2017 / 10:20 am

  Heel veel plezier op vakantie! Jouw nieuwe logo is prachtig trouwens!
  Liefs

 3. Vaya
  11 augustus 2017 / 1:42 am

  Veel plezier lieffie❤️Jullie hebben het zo onwijs verdient allebei. Niet terug komen voordat jullie optimaal hebben genoten en alles eruit hebben gehaald wat er in zit hihihi. Love you Xxx‍❤️‍‍

 4. 11 augustus 2017 / 9:11 am

  Ah wat een super mooi logo! Snap dat je daar erg blij mee bent Je vakantieplannen klinken erg goed, en ook zo leuk dat je met je moeder op vakantie gaat! Heel veel plezier!
  Daisy onlangs geplaatst…Toscaanse taferelen #1 – FlorenceMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.