Contact

Wat leuk dat je contact met mij wilt opnemen! Je kunt altijd een mailtje sturen naar info@imarjoleine.nl. Je mag me ook  een berichtje sturen via één van mijn social media kanalen, bijvoorbeeld op Instagram. Ook mijn e-mail bekijk ik regelmatig en ook daarop kun je een antwoord verwachten.

Samenwerkingen met imarjoleine.nl

Ook voor samenwerkingen kun je mij benaderen, dat vind ik heel erg leuk! Inmiddels staat imarjoleine sinds 1 juli 2018 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met KVK nummer: 71977899. Ben je een bedrijf, een marketingbureau of heb je een (web)winkel? Dan kun je mailen naar info@imarjoleine.nl en kijken we samen naar de mogelijkheden. Ik kijk ernaar uit om samen een leuke samenwerking op te zetten! Wel vind ik het belangrijk dat een samenwerking past bij mijn blog en mijn lezers. Ik zie je mail graag tegemoet of vul het contactformulier meteen hieronder in.

* Ik vermeld altijd dat het om een samenwerking gaat. Dit doe ik door, wanneer ik er voor betaald krijg, een “€” onder de blogpost te zetten. Wanneer ik items heb ontvangen vermeld ik dit ook in de blogpost. Mijn mening is altijd eerlijk, ongeacht of ik het artikel heb ontvangen of niet.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht