Budget Lifestyle

Short tip | Letterbord van Action

Daar ben ik weer met een nieuwe short tip! Toen ik deze week even snel de Action binnenliep viel mijn oog opeens op een schap waar ik letterborden zag liggen. Letterborden zijn al een héle tijd hot, ik weet nog dat ik er een paar jaar geleden al eentje wou. Een budget variant was ik echter tot nu toe nog niet tegengekomen. Tot ik het letterbord van Action tegenkwam 🙂

Letterbord van Action

Een letterbord bestaat uit (in dit geval) een soort fluwelen plaat met streepjes waar je letters tussen kunt klemmen. In totaal zitten er 120 letters en cijfers bij, deze passen precies op het bord. Ik zag in de winkel dat er verschillende kleuren letterborden waren: zwart, roze en lichtblauw. Zelf heb ik alle schappen doorzocht naar een zwarte variant maar die was er helaas niet meer. Desalniettemin vond ik de roze ook heel tof! Je kunt op het letterbord inspirerende quotes, bepaalde namen of data of leuke spreuken zetten. Het toffe is dat je de letters er zo weer vanaf kunt halen en het makkelijk kunt veranderen. Ik ben er in ieder geval helemaal blij mee!

Lijkt dit letterbord van Action je ook leuk? Je kunt hem kopen voor €3,95.

Wat vind jij van mijn nieuwste aanwinst?

Ben je benieuwd naar mijn andere short tip artikelen? Klik dan hier.

Ook leuk

8 reacties

 • Beantwoorden
  Rachel
  10 januari 2019

  ah zo vrouwelijk en insta waardig haha, veel plezier ermee!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   12 januari 2019

   Dankjewel! Dat komt helemaal goed 🙂 X

 • Beantwoorden
  Irene
  11 januari 2019

  Oeeeh leuk! Ik heb een zwarte van de Hema die veel duurder was en van plastic. Dan is dat rozige fluweel wel veel leuker! 😀

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   12 januari 2019

   Jaaa bij Hema had ik hem inderdaad ook gezien, zwart is ook leuk maar deze roze inderdaad ook 🙂

 • Beantwoorden
  Sanne
  12 januari 2019

  Leuke vondst! Ik heb er een paar jaar geleden eentje gehad voor m’n verjaardag en ben er nog steeds blij mee! Ben alleen niet zo goed in er regelmatig een nieuwe quote opzetten 😉

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   12 januari 2019

   Super leuk! Zoals je ziet is quotes bedenken ook niet mijn sterkste kant, haha. X

 • Beantwoorden
  Jessica J.
  17 januari 2019

  Wauw, € 3,95 is geen geld! Ook lekker origineel, met dat fluweelachtig stofje.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   17 januari 2019

   Nee cheap he, ik vond hem ook origineel inderdaad 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.