Tofste telefoonachtergronden #4 Zomer

Het is bijna officieel zomer, een nieuw seizoen en dus tijd om je telefoon weer te customizen met de tofste telefoonachtergronden. De afgelopen tijd verzamelde ik weer een heleboel leukerds en vandaag deel ik ze met jullie. Ik vind ze in ieder geval heeel erg zomers. Onder elke achtergrond staat een klikbaar linkje, je kunt ze dan zo opslaan. Hope you’ll like it!

zomer achtergronden2

1 / Watermeloenen / 2. Sea / 3. Citroenen

zomer achtergronden1

4. Blue & white /5. Hello summer / 6. Flowers

zomer achtergronden3

7. IJsjes 8. Reuzenrad & blauwe lucht (Door: Matt Crump) 9. Birds (Door: Cayena Blanca)

Ik raak er gelijk helemaal door in een zomerse stemming en ga er dan ook snel eentje op mijn iPhone zetten. Mocht ik nog meer leuke vinden, dan komt er natuurlijk nog een blogpostje aan 🙂 Ik vind het altijd zo leuk om per seizoen mijn telefoon weer helemaal te restylen. Nieuwe achtergrond, wat apps opruimen en tadaaa!

Welke achtergrond vinden jullie het leukste?

signature 2.0

Volg op Bloglovin
Volg:

4 Comments

 1. Demi
  12 juni 2016 / 7:43 am

  Wat een super leuke en vrolijke achtergrondjes, ga er zeker een paar opslaan 😀

 2. 12 juni 2016 / 11:12 am

  wat leuk allemaal! Vind die meloentjes heel erg leuk.

  x

 3. 13 juni 2016 / 10:08 am

  Leuk en zomers weer 🙂 Ik heb op het moment een foto van bloemen op de achtergrond.

 4. anneleen
  20 juni 2016 / 4:43 pm

  Wat een mooie, zomerse achtergronden! 🙂 ik ga er meteen een paar opslaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.