Site pictogram iMarjoleine

Blond Amsterdam Blijdorp mok

Jullie hebben misschien hier wel gelezen dat ik pas naar Diergaarde Blijdorp in Rotterdam ben geweest. Vroeger kwam ik hier heel vaak (we hadden een abonnement) maar de laatste keer was inmiddels al wat jaartjes geleden. Ik kreeg van mijn ouders altijd een klein cadeautje als aandenken aan ons bezoek, wat resulteerde in een plank boven mijn bed met allemaal plastic diertjes. Natuurlijk dook ik ook nu even de “Zee van souvenirs” in, en wat zag ik daar? Blond Amsterdam! Ik ben een echte Blond fan en heb dan ook al een aantal mokken, borden en schaaltjes. Toen ik deze Blond Amsterdam Blijdorp mok zag, kon ik dan ook niet anders dan deze aan mijn collectie toevoegen <3

Blond Amsterdam Blijdorp

De collectie is speciaal voor Blijdorp gemaakt en dan ook alleen hier te koop. Op de mok staat o.a. een haai, pinguïn, leeuw & Aziatische olifant. Al deze dieren zijn natuurlijk ook terug te vinden in Blijdorp. Ik was er trouwens tijdens een ZOOmeravond, op deze avonden kun je achter de schermen kijken en is de dierentuin langer open. We hadden heel mooi weer en liepen gewoon in ons shirt. Dat zou je nu ook niet meer zeggen.. Verder is het echt een mooie dierentuin. Mocht je in Rotterdam zijn, zou ik Blijdorp zeker een bezoekje brengen!

Aan de binnenkant staat dit schattige aapje met “Blijdorp” eronder. Iedere keer wanneer ik uit deze mok drink word ik herinnerd aan onze bezoekje aan de dierentuin, zo leuk! De Blond Amsterdam Blijdorp collectie bevat ook nog een schaaltje, ontbijtbord & dinerbord.

Houden jullie ook van Blond Amsterdam? En wat vinden jullie van deze mok?

Mobiele versie afsluiten