Site pictogram iMarjoleine

Hoepel via Hoopityourself

Yes, het stond al even op mijn verlanglijstje en laatst heb ik het gedaan: een hoepel gekocht. Ik ben er zo ontzettend blij mee en vertel jullie er vandaag wat meer over.

Sporten

Ik wou graag sporten maar wist niet goed hoe. Wel stond vast dat ik geen zin had om naar een sportschool te gaan (heb ik al eens eerder gedaan en vond ik niet heel leuk), ook behoorde hardlopen niet tot de mogelijkheden omdat ik niet zulke sterke knieën heb. Het kwam erop neer dat ik gewoon lekker wou bewegen. Het liefst buiten, en het allerbelangrijkste vond ik dat ik het vooral leuk zou vinden. Maarja, wat voldoet hieraan? Inmiddels weet ik het: hoelahoepen!

Een hoepel via Hoopityourself

Al een tijdje kende ik HoopitYourself, een webshop met handgemaakte en opvouwbare hoepels. Ik stond al eens eerder op het punt er eentje bestellen maar vond het wel redelijk duur. Toch besloot ik nu dat het tijd was en bestelde er eentje. Deze kostte €32,- en heet “Spaceship”. Na een paar dagen kreeg ik hem binnen en ohmygod, hoelahoepen is zo leuk! Ik vind het nu al de investering waard. Ieder vrij moment dat ik heb pak ik de hoelahoep en ga ik aan de slag. Inmiddels doe ik zelfs squats, lunges en draai ik rondjes. In het begin was het echt even wennen en lukte het me niet meteen om de hoepel hoog te houden. Inmiddels kan ik het vrij lang achter elkaar en ben ik niet meer te stoppen, haha.

Gezond

Hoelahoepen is ook nog eens heel gezond voor je! Het zorgt ervoor dat je strakker in je vel komt te zitten. Ook train je je buik-, rug-, bil- en beenspieren. Ook verbetert je conditie en worden je spieren sterker. Klinkt super toch? Omdat het ook nog eens heel erg leuk is merk je eigenlijk helemaal niet echt dat je aan het sporten bent. Voor mij is dit echt de ideale manier om in beweging te komen. Je hoeft er niet ver weg voor, je hoeft jezelf niet af te beulen en ik doe het niet tegen mijn zin. Ik ben super blij met mijn hoelahoep via Hoopityourself <3

Lijkt hoelahoepen jullie leuk?

Mobiele versie afsluiten