Favorieten Lifestyle

Hoepel via Hoopityourself

hoopityourself3

Yes, het stond al even op mijn verlanglijstje en laatst heb ik het gedaan: een hoepel gekocht. Ik ben er zo ontzettend blij mee en vertel jullie er vandaag wat meer over.

Sporten

Ik wou graag sporten maar wist niet goed hoe. Wel stond vast dat ik geen zin had om naar een sportschool te gaan (heb ik al eens eerder gedaan en vond ik niet heel leuk), ook behoorde hardlopen niet tot de mogelijkheden omdat ik niet zulke sterke knieën heb. Het kwam erop neer dat ik gewoon lekker wou bewegen. Het liefst buiten, en het allerbelangrijkste vond ik dat ik het vooral leuk zou vinden. Maarja, wat voldoet hieraan? Inmiddels weet ik het: hoelahoepen!

hoopityourself4

Een hoepel via Hoopityourself

Al een tijdje kende ik HoopitYourself, een webshop met handgemaakte en opvouwbare hoepels. Ik stond al eens eerder op het punt er eentje bestellen maar vond het wel redelijk duur. Toch besloot ik nu dat het tijd was en bestelde er eentje. Deze kostte €32,- en heet “Spaceship”. Na een paar dagen kreeg ik hem binnen en ohmygod, hoelahoepen is zo leuk! Ik vind het nu al de investering waard. Ieder vrij moment dat ik heb pak ik de hoelahoep en ga ik aan de slag. Inmiddels doe ik zelfs squats, lunges en draai ik rondjes. In het begin was het echt even wennen en lukte het me niet meteen om de hoepel hoog te houden. Inmiddels kan ik het vrij lang achter elkaar en ben ik niet meer te stoppen, haha.

hoopityourself8

Gezond

Hoelahoepen is ook nog eens heel gezond voor je! Het zorgt ervoor dat je strakker in je vel komt te zitten. Ook train je je buik-, rug-, bil- en beenspieren. Ook verbetert je conditie en worden je spieren sterker. Klinkt super toch? Omdat het ook nog eens heel erg leuk is merk je eigenlijk helemaal niet echt dat je aan het sporten bent. Voor mij is dit echt de ideale manier om in beweging te komen. Je hoeft er niet ver weg voor, je hoeft jezelf niet af te beulen en ik doe het niet tegen mijn zin. Ik ben super blij met mijn hoelahoep via Hoopityourself <3

Lijkt hoelahoepen jullie leuk?

signature 2.0

Volg op Bloglovin

Ook leuk

8 reacties

 • Beantwoorden
  Rowan
  22 augustus 2016

  Een hoepel staat ook op mijn verlanglijstje! En dan natuurlijk 1 met van die leuke kleurtjes! Ik ben zelf ook gek op touwtje springen. Dat doe ik gewoon even een paar keer tussendoor, heerlijk!!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   22 augustus 2016

   Dat is ook een goeie! En jaaaa die kleurtjes zorgden er echt voor dat ik hem heel graag wou. Stiekem heb ik wel een beetje spijt dat ik er niet eentje heb gekocht met nóg meer kleurtjes haha.

 • Beantwoorden
  Jenn
  22 augustus 2016

  Leuk, ik heb ook een hoepel, maar ik kan hem nog steeds niet lang omhoog houden hoor. Maar wel leuk om te doen idd!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   22 augustus 2016

   Leuk dat je er ook eentje hebt! Wat ik heb gedaan is tutorials kijken op YouTube en toen kwam ik op een bepaalde “techniek” (gewoon je heupen van voor naar achteren bewegen) en kan hem nu heel lang hoog houden! Misschien heb je het al gedaan hoor maar dacht ik deel het toch eventjes 🙂

 • Beantwoorden
  Naomi
  22 augustus 2016

  Dit lijkt me onwijs leuk! Vind het alleen ook een beetje duur..

  xx

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   22 augustus 2016

   Ik snap dat je het duur vindt, vond ik eerst ook. Na een tijdje twijfelen toch gekocht (iets met salaris en extra gewerkt, haha) en echt geen spijt van!

 • Beantwoorden
  Kim
  25 augustus 2016

  Aaah leuk! Een hoepel van hoopityourself staat ook nog op mijn wishlist, alleen de prijs houdt me tegen :’)

 • Beantwoorden
  sammie
  31 augustus 2016

  Oh nu ik ‘m zie kan ik mezelf wel een shop geven.. Die van mij staat al maanden stof te happen. Toch maar eens iets mee gaan doen.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.