Disclaimer

Samenwerkingen en producten

Soms krijg ik producten opgestuurd om op mijn blog over te schrijven of verschijnt er in samenwerking met een bedrijf een blogpost. Ik vind het heel erg belangrijk om transparant en eerlijk te zijn naar mijn lezers en zal dus altijd mijn eerlijke mening geven, ongeacht of het product is opgestuurd of niet. Ik ga jullie natuurlijk niet iets aansmeren waar ik zelf eigenlijk niets aan vind 😉 Ook kun je een blogpost waar ik voor betaald krijg herkennen aan het € euroteken onderaan de blogpost. Wanneer iets is opgestuurd zal ik altijd vertellen en zeg ik bijvoorbeeld “Van bedrijf X mocht ik dit product ontvangen”.

Affliliate links

Soms kan het zijn dat ik een affiliate link plaats. Dit houdt in dat als er geklikt wordt op deze link en je iets koopt, ik daar een kleine commissie mee verdien, hier kan ik weer mee investeren in mijn blog. Wanneer je iets koopt via een affiliate link blijft de prijs voor jou gewoon hetzelfde. Een affiliate link kun je herkennen aan een * achter de link. Onderaan de blogpost staat dan dat het een affiliate link is. Wanneer er een link staat zonder dit sterretje is het dus een gewone link en deel ik die gewoon met jullie omdat ik het leuk vind 🙂

All rights reserved

Alle teksten op mijn blog maak ik zelf. Ook de meeste foto’s maak ik zelf, mocht dit niet zo zijn dan kun je klikken op de foto en kom je bij de originele bron terecht of vermeld ik het onder de blogpost. Het is dus niet toegestaan om zonder mijn toestemming tekst of foto’s te kopiëren.

Heb je hier nog vragen over? Neem gerust contact met me op.