Budget Favorieten Huis&Interieur

Budget tip | Buitenkleed van Action

buitenkleed van action

Ohhh wat hou ik van de Action. Pas zag ik op Instagram buitenkleden voorbij komen. Ik had al wel eerder buitenkleden gezien maar wist niet echt of dat handig was op mijn balkon. Toen ik laatst bij de Action was besloot ik meteen even een kijkje te nemen en ze waren er! Ik besloot er eentje mee te nemen om mijn balkon wat op te fleuren en ik vind hem heel leuk! Ik ben nogal gek op roze/rood tinten dus deze was natuurlijk voor mij 🙂

Buitenkleed van Action

Een buitenkleed is heel chill om je balkon of tuin op een makkelijke manier gezelliger te maken. Mijn balkon was nog helemaal leeg en heeft grijze basic tegels. Niet echt gezellig of mooi. Ik overwoog eerst om houten vlonders te kopen bij de Ikea, maar dat is ook weer een gedoe om ze te leggen, de juiste hoeveelheid te kopen en het is ook gewoon wat duurder. Dit is dus een goede tussenoplossing. Ze hadden het buitenkleed nog in een aantal andere kleuren zoals grijs, blauw en zwart. Het buitenkleed van Action scoor je voor €6,95 en hier vind je een linkje om hem online te bestellen. Toen ik hem net had neergelegd durfden dat katten er niet op te gaan staan, gelukkig wenden ze er later wel aan. Je kunt het kleed trouwens gewoon buiten laten liggen, hij is van een soort riet wat snel opdroogt als het regent en redelijk stevig is. Ik ben er blij mee en voor die prijs is het zeker het proberen waard toch?

Heb jij een buitenkleed op je tuin of balkon? 

 

Ook leuk

Laat een reactie achter

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.