Site pictogram iMarjoleine

Invisibobble Nano – Review

Ik ben groot fan van de Invisibobble en stond dan ook te trappelen om de Invisibobble Nano te proberen. Ik had gelezen dat de Nano ideaal zou zijn om delen van je haar vast te maken, zo wou ik hem gebruiken om een “topknot” te maken. Je weet wel, zo’n kleine knot terwijl de rest van je haar loshangt. Ook om een vlecht vast te maken leek hij me ontzettend handig. Toen ik laatst een bestelling plaatste bij Douglas besloot ik de Invisibobble Nano er ook meteen bij te nemen. Tijd om te testen!

Eerste indruk

Ik wist dat de Invisibobble Nano klein was, maar zó klein had ik niet verwacht. Ik kon hem nauwelijks 2x dubbel doen en een redelijke pluk haar ging er ook niet echt in. Ik bestelde de kleur “To be or nude to be”, in mijn donkere haar vind ik een lichtere kleur altijd wel leuk staan. De verpakking is simpel maar duidelijk. Op de achterkant staat wat informatie over de Invisibobble: zoals dat je er geen hoofdpijn van krijgt, geen gespleten haarpunten en geen knikken in je haar. Top!

Invisibobble Nano in gebruik

Op de foto hieronder zie je de gewone Invisibobble en de Nano ernaast. Zoals je ziet is hij écht heel klein. Er kan dan ook niet zoveel haar in waardoor een deel van mijn haar vastzetten er niet echt bij was. Wél is hij enorm handig voor vlechten. Ik slaap ’s nachts erg graag met een vlecht in mijn haar en met de Invisibobble Nano blijft hij perfect op z’n plek. De gewone invisibobble moest ik om een vlecht vaak wel 5x dubbel doen maar juist omdat deze zo mini is, zit hij heel stevig. Perfect! Je voelt hem nauwelijks zitten en hij is er niet makkelijk uit te trekken. Toen ik ’s ochtends het elastiek uit mijn haar haalde was er ook geen knik te bekennen.

Conclusie

De Invisibobble Nano voldoet niet helemaal aan mijn verwachtingen. Ik dacht dat hij iets groter zou zijn en iets meer zou meerekken, waardoor en dan meer haar in zou kunnen. Wellicht komt dit ook omdat ik vrij dik haar heb. Hij lijkt me dan ook ideaal voor dun haar en om bij kinderen te gebruiken. Toch vind ik hem wel enorm handig voor vlechten. Zeker voor tijdens het sporten of slapen is hij voor mij dan ook al een beetje onmisbaar geworden. Kortom: zeker de moeite waard!

Voor €3,95 per drie stuks kun je de Invisibobble Nano kopen bij bijvoorbeeld Douglas.

Zouden jullie hem willen proberen?

Mobiele versie afsluiten