Fashion&Beauty

Invisibobble Nano – Review

invisibobble nano2

Ik ben groot fan van de Invisibobble en stond dan ook te trappelen om de Invisibobble Nano te proberen. Ik had gelezen dat de Nano ideaal zou zijn om delen van je haar vast te maken, zo wou ik hem gebruiken om een “topknot” te maken. Je weet wel, zo’n kleine knot terwijl de rest van je haar loshangt. Ook om een vlecht vast te maken leek hij me ontzettend handig. Toen ik laatst een bestelling plaatste bij Douglas besloot ik de Invisibobble Nano er ook meteen bij te nemen. Tijd om te testen!

invisibobble nano3

Eerste indruk

Ik wist dat de Invisibobble Nano klein was, maar zó klein had ik niet verwacht. Ik kon hem nauwelijks 2x dubbel doen en een redelijke pluk haar ging er ook niet echt in. Ik bestelde de kleur “To be or nude to be”, in mijn donkere haar vind ik een lichtere kleur altijd wel leuk staan. De verpakking is simpel maar duidelijk. Op de achterkant staat wat informatie over de Invisibobble: zoals dat je er geen hoofdpijn van krijgt, geen gespleten haarpunten en geen knikken in je haar. Top!

Invisibobble Nano in gebruik

Op de foto hieronder zie je de gewone Invisibobble en de Nano ernaast. Zoals je ziet is hij écht heel klein. Er kan dan ook niet zoveel haar in waardoor een deel van mijn haar vastzetten er niet echt bij was. Wél is hij enorm handig voor vlechten. Ik slaap ’s nachts erg graag met een vlecht in mijn haar en met de Invisibobble Nano blijft hij perfect op z’n plek. De gewone invisibobble moest ik om een vlecht vaak wel 5x dubbel doen maar juist omdat deze zo mini is, zit hij heel stevig. Perfect! Je voelt hem nauwelijks zitten en hij is er niet makkelijk uit te trekken. Toen ik ’s ochtends het elastiek uit mijn haar haalde was er ook geen knik te bekennen.

invisibobble nano1

Conclusie

De Invisibobble Nano voldoet niet helemaal aan mijn verwachtingen. Ik dacht dat hij iets groter zou zijn en iets meer zou meerekken, waardoor en dan meer haar in zou kunnen. Wellicht komt dit ook omdat ik vrij dik haar heb. Hij lijkt me dan ook ideaal voor dun haar en om bij kinderen te gebruiken. Toch vind ik hem wel enorm handig voor vlechten. Zeker voor tijdens het sporten of slapen is hij voor mij dan ook al een beetje onmisbaar geworden. Kortom: zeker de moeite waard!

Voor €3,95 per drie stuks kun je de Invisibobble Nano kopen bij bijvoorbeeld Douglas.

Zouden jullie hem willen proberen?

signature 2.0

Volg op Bloglovin

Ook leuk

3 reacties

 • Beantwoorden
  Naomi
  8 juli 2016

  Ik zou de nano niet willen proberen, maar de invisibobble wil ik wel een keer proberen!

  x

 • Beantwoorden
  Nathalie
  22 maart 2017

  Ik heb medium haar ,niet te dik en niet te dun. Bij mij past hij 2 keer om een pluk haar met moeite. Dus wat ik dan doe is het volgende: ik pak iets minder haar waardoor de nano er drie keer omheen kan en pak een tweede om die om dezelfde pluk heen te doen alleen een paar centimeter lager . Voor een vlecht kan hij er twee slagen omheen, beetje jammer vind ik dat ,daarom gebruik ik deze niet voor een vlecht maar voor kleine plukjes. Misschien kan jij dit ook doen. En dan maak ik mijn staart iets lager dan ik normaal doe, dan maak ik mijn staart in mijn nek in plaats van halfhoog. Of ik doe er 1 in met een klein plukje haar vast zetten, staart half hoog maken dan de gewone variant erin ,derde keer niet helemaal erdoorheen halen,resultaat is dan een soort lus. Of je doet je elastiek eerste keer helemaal erdoorheen,tweede keer half,derde keer de rest pakken. Dan tweede elastiek pakken draaien tot een soort knot en tweede elastiek eromheen.

 • Beantwoorden
  Nathalie
  4 augustus 2017

  Ik heb mijn nano Invisibobbles aan mijn nichtjes gegeven. Ze zijn te klein voor mijn haar en ik trok gewoon nog haren mee. Mijn nichtjes hebben vaak een vlechtje en die vonden ze er mooi uitzien. Neem maar schatjes voor mijn haar zijn ze te klein. En zij gebruiken ze met plezier.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.