Fashion&Beauty Favorieten

Favoriete minimalistische sieraden

De laatste tijd ben ik heel erg into minimalistische sieraden. Zo draag ik tegenwoordig iedere dag oorbellen en ook kettinkjes draag ik steeds vaker. Ik hou niet zo van hele opzichtige sieraden en vind subtiel wel heel mooi. Vandaar dat ik vandaag met jullie mijn favoriete minimalistische sieraden deel.

Toen ik deze oorbellen zag dacht ik meteen JA, leuk en nam ze mee. Ik ben heel kieskeurig wat betreft oorbellen en deze vond ik er erg leuk uit zien. Ik draag ze af en toe om af te wisselen met de oorbellen die je verder in dit artikel ziet. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ze niet allemaal even leuk vind en dus wel mijn favorieten heb. Welke dat zijn? De “zonnetjes” met zwart stipje in het midden en de driehoekjes vind ik ook erg leuk. Ik kocht ze bij H&M voor €9,99. Ze zijn leuk voor de afwisseling maar toch investeer ik liever in oorbellen die ik echt heel tof vind. Laten we het een kleine impulsaankoop noemen 😉

Deze kettinkjes zijn allebei bijzonder voor me. De bovenste met het infinity teken kreeg ik voor mijn 20e verjaardag van mijn ouders. Het kettinkje met de M eraan kocht ik samen met mijn beste vriendin op de dag dat we naar Douwe Bob in Utrecht gingen. Dat was zo’n mooie dag en dankzij deze ketting heb ik een tastbare herinnering die ik bij me draag.

Ketting met infinity teken – Joy de la Luz

Ketting met initiaal – Orelia, o.a. verkrijgbaar bij de Bijenkorf

Sinds kort draag ik ook weer oorbellen! Mijn oorgaatjes waren bijna dichtgegroeid maar pas liet ik een tweede schieten. Sindsdien draag ik iedere dag oorbellen en dan met name de minimalistische vind ik heel erg leuk. De linkse en middelste kocht ik pas bij MyJewellery en de staafjes rechts kocht ik in een klein onbekend winkeltje. Ik draag ze echt iedere dag en krijg er regelmatig complimentjes over. In mijn tweede oorgaatje heb ik trouwens nog een standaard knopje van toen ik ze liet zetten. (Die krengen gaan er heel lastig uit, hoe dan?!)

Heel leuk voor de zomer: chokerkettingen! Ik twijfelde eerst een beetje aan de trend en hoe mij dit zou staan maar moet eerlijk zeggen dat ze ik ze heel leuk vind. Van chokerketting.nl kreeg ik een tijdje geleden een mailtje met de vraag of ik chokers bij hen wou uitzoeken. Dit was natuurlijk een mooie kans om kennis te maken met deze trend. Ik ging voor bovenstaande chokers en ga ze zeker dragen deze zomer bijvoorbeeld op een festival in combinatie met een jurkje. De bedels zijn bevestigd aan een suède touwtje en van goede kwaliteit. Wel verbaasde ik me over de lengte van de chokers, eentje draag ik op het laatste gaatje. Een te dikke nek moet je dus niet hebben voor deze trend… Ik vind ze in ieder geval erg leuk en ga ze snel dragen! Jullie zien ze zeker nog terug in een outfit 🙂 Ik zie het helemaal voor me!

Houden jullie van minimalistische sieraden?

Volg op Bloglovin

Ook leuk

1 reactie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.