Favorieten

Thursday three | 3x Dit kijk ik op Netflix

dit kijk ik op netflix

Hey! In de post over mijn blog in 2017 vertelde ik al dat ik wat nieuwe dingen in petto had. Een daarvan is deze nieuwe rubriek op donderdag. Ik bedacht het al in de zomer en schreef een aantal posts voor de “Thursday three”, toch zette ik het nooit online. Omdat ik toch wel behoefte heb aan wat meer vernieuwing op mijn blog heb ik besloten nu dan écht te beginnen met het delen van mijn favo’s.

Thursday three

Het idee van de “thursday three” is dus dat ik om de week op donderdag een aantal favorieten uitlicht. Dit kunnen films, tijdschriften, kledingitems, tips, aanraders en nog veel meer zijn. Super breed dus maar desalniettemin lijkt het me heel erg leuk. Ik ben al druk bezig met onderwerpen verzinnen en hoop jullie om de week op donderdag te verblijden met een aantal favorieten.

3x dit kijk ik op Netflix

Om af te trappen: dit kijk ik op Netflix! Ik heb nog niet zo heel lang Netflix, ongeveer een halfjaartje. Ik dacht altijd dat series kijken niets voor mij was, ik dacht dat ik het snel niet meer zo boeiend zou vinden. Inmiddels ben ik erachter gekomen dat series kijken heerlijk is en heb ik een aantal toffe series ontdekt.

 • Call the midwife

Het begon met “Call the midwife”, een serie die ik samen met mijn moeder heb gekeken. Het stond onder “trending” en we klikten het gewoon aan. De serie gaat over verloskundigen in de Engelse wijk Poplar in de jaren ’50. Ze wonen samen met nonnen in een huis (Nonnatus house) waar vanuit ze werken. Deze serie klinkt misschien een beetje suf maar kan ook écht heel spannend zijn. De sfeer in deze serie is heel fijn en nostalgisch en na elke aflevering heb je een feelgood gevoel. Zéker een aanrader! Er staan nu 5 seizoenen op Netflix en als het goed is komt seizoen 6 er binnenkort op.

 • Orange is the new black

Jaaa mijn favoriet van dit moment! Orange is the new black speelt zich af in een vrouwengevangenis genaamd Litchfield. De hoofdpersoon is Piper Chapman, ze gaat jaren na dato de bak in omdat ze ooit drugs heeft gesmokkeld voor haar ex-geliefde. Haar verloofde blijft achter en in de bajes gebeurt er vanalles. Echt, als je deze retegoede serie nog niet hebt gezien; ga het kijken!

 • The crown

Het eerste seizoen van The Crown heb ik al een tijdje terug gezien en vond ik heeel goed. Ik heb vooral genoten van de entourage: deze serie is zo mooi gemaakt! Regelmatig heb ik me afgevraagd hoe ze dat hebben gedaan want de paleizen lijken heel echt. The Crown draait om koningin Elisabeth en haar koningschap. Ook hier word je meegenomen in de intriges van het Koninklijk Huis, zoals haar zus Margareth die wil trouwen maar dat niet mag. Zó spannend! Inmiddels staat seizoen 2 op Netflix maar die heb ik nog niet gezien.

Dit kijk ik op Netflix! Wat kijk jij?

Ook leuk

10 reacties

 • Beantwoorden
  naomi
  8 februari 2018

  Ik ben gisteren begonnen aan the confession tapes. Heel interessant!

  x

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   8 februari 2018

   Oeh, klinkt leuk! Ik ga hem onthouden 🙂

 • Beantwoorden
  Ilona
  8 februari 2018

  I loveeee call the midwife ! Dat is één van mijn favoriete series!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   9 februari 2018

   Jaaaa, I feel ya <3

 • Beantwoorden
  Mei Qi
  8 februari 2018

  Ik kijk Suits en New Girl!!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   9 februari 2018

   Ah leuk! Van allebei wel gehoord maar nog niet gekeken, ik ga ze op m’n lijstje zetten.

 • Beantwoorden
  Mevrouw Marloes
  8 februari 2018

  The Crown wil ik ook gaan kijken! Ik ben al maanden bezig met het kijken van Jane the Virgin; ik kijk niet vaak meer een serie.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   9 februari 2018

   Haha, dan heb je in ieder geval niet het “probleem” dat je snel door je series heen bent 🙂 Ben benieuwd wat je van the Crown vindt!

 • Beantwoorden
  Hailey | Palace of Bliss
  13 februari 2018

  Leuk om te zien wat jij kijkt! Orange is the New Black en The Crown kijk ik ook! Call The Midwife sprak me niet zo aan door de omschrijving op Netflix, maar je hebt me nieuwsgierig gemaakt! Ik ga het proberen! The Good Place is ook een leuke Netflix serie! Gaat over een vrouw die is overleden en naar een soort hemel is gegaan. Ze was alleen niet zo een leuk mens tijdens haar leven, en had eigenlijk naar The Bad Place gemoeten. Dat levert hilarische momenten op!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   13 februari 2018

   Ben benieuwd wat je van Call the midwife gaat vinden! Ik studeer zelf verpleegkunde dus misschien dat ik daarom het extra interessant vind. The good place klinkt ook leuk, heb hem toegevoegd aan m’n lijstje 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.