Site pictogram iMarjoleine

Mijn iPhone dilemma

Welkom weer op mijn blog! Ik ben soms nogal een twijfelkont en vind het heel lastig om te kiezen. Zal ik het ene doen of toch het ander? Soms leidt dat weleens tot dilemma’s… Vandaag vertel ik je over een dilemma wat ik al een tijdje heb: ga ik een nieuwe iPhone kopen of niet? En ga ik dan ook overstappen naar een andere provider of hou ik gewoon alles zoals het is? Iets waar ik al heel lang tegenaan hik maar wat ik steeds ontwijk omdat ik geen zin heb me er écht in te verdiepen.

Een nieuwe iPhone of niet?

Ik heb inmiddels alweer een paar jaartjes de iPhone 7 in mijn bezit. Inmiddels zijn er alweer een aantal nieuwe iPhones en mijn favoriet daarvan is de iPhone Xr. Mijn abonnement verloopt binnenkort en dus zou dit hét moment zijn om over te stappen op een andere telefoon. Dat ik sowieso een iPhone wil houden, had je misschien al gelezen in deze blog. De grote reden dat ik er nog over twijfel is eigenlijk vooral geld. Een nieuwe iPhone kost toch weer veel geld en die van mij is eigenlijk nog prima. Ook heb ik toen bewust 128 GB genomen zodat ik genoeg opslagruimte heb. Maar die nieuwe camera…. Die is zó goed en met de portretmodus kun je zulke mooie foto’s maken. Vooralsnog denk ik dat ik gewoon mijn huidige iPhone ga houden. Toch is er nog wel een kleine twijfel want mijn moeder wil ook graag een iPhone en dan zou die van mij kunnen “doorschuiven”.

Maar wat dan nu..?

Zoals ik al zei loopt mijn abonnement dus wel af dus moet ik in ieder geval wel actie ondernemen. Ik twijfel nog of ik ga overstappen van provider. Ik heb vaak slecht bereik bij de provider waar ik nu zit maar vind het zo’n gedoe om weer helemaal over te gaan stappen… Een nieuwe iPhone wordt het voorlopig dus nog even niet, ik zou dan echt mijn spaarrekening moeten plunder en daar heb ik niet zo heel veel zin in. Al blijft die iPhone Xr wel echt prachtig…. En vooral die foto’s die je ermee kunt maken en het feit dat je helemaal geen knopjes meer hebt. Wat trouwens voor mij echt heel chill is, is de “Niet storen” functie. Zo krijg je geen meldingen maar kun je wél instellen dat, als bepaalde mensen je bellen, je telefoon gewoon overgaat. Perfect voor ’s nachts! Ook laat ik altijd een glasplaatje over mijn iPhone scherm zetten, als ‘ie dan valt is het scherm niet meteen kapot. Nog meer hele chille lifehacks las ik in dit blogje van Cynthia.nl.

Wat heb jij voor telefoon? En heb je nog tips qua overstappen?

Foto boven dit artikel via Unsplash

Grappig feitje: ik gebruik áltijd horizontale afbeeldingen voor bij mijn artikelen maar ik vond deze zo leuk dat ik graag een uitzondering maakte.

Mobiele versie afsluiten