over mij

Marjoleine

Hi! Je bent zojuist op mijn blog belandt, de plek waar ik schrijf over alles waar ik van hou. Mijn naam is Marjoleine, ik ben 21 jaar en geboren en opgegroeid in een klein dorpje in de buurt van Rotterdam. Mijn vader heeft Indische roots en mijn moeder is Nederlands. Ik ben enig kind en woon op dit moment nog thuis bij mijn ouders, met onze hond en drie katten. Ik studeer verpleegkunde en heb o.a. in de psychiatrie en ouderenzorg gewerkt, wat ik allebei ontzettend leuk vond. Ik hou van leuke dingen doen: uit (eten) gaan, festivals, schrijven, koken, fotograferen, winkelen, dingen doen met vriendinnen & reizen. Het afgelopen jaar had ik een missie: namelijk gezonder gaan leven. Ik viel op eigen kracht 16kg af en doe nu elke week aan yoga en boksen, terwijl ik eerst totaal niet van sporten hield. Ook over mijn “nieuwe” lifestyle schrijf ik erg graag.

De blog

In 2015 begon ik imarjoleine.nl. Van jongs af aan was ik al bezig met schrijven, vroeger maakte ik mijn eigen tijdschriftjes en ook websites bouwen deed ik graag. Die creativiteit moest ik, ook op latere leeftijd, ergens kwijt en TADA: daar was mijn blog! Ik denk dat je mijn blog het beste kunt zien als een persoonlijke blog. Op mijn blog schrijf ik 2 á 3 keer per week artikelen over alles wat mij bezighoudt. Iedere dinsdag komt er een “diary” online waarin ik vertel over mijn belevenissen van de week. Daarnaast schrijf ik graag over mijn favorieten op het gebied van lifestyle, beauty, reizen en nog heel veel andere dingen. Ook de categorie “mindstyle” heb ik een tijdje geleden toegevoegd aan mijn blog. Hier kun je lezen over de geestelijke struggles die ik soms heb, bijvoorbeeld over eeuwig twijfelen, onzekerheden en dips. En natuurlijk ook over hoe dit op te lossen 🙂 Alle artikelen schrijf ik op mijn eigen, luchtige en eerlijke manier.

Contact

Mocht je meer over mij willen weten, me iets willen vertellen of iets vragen: je kunt mailen naar info@imarjoleine.nl. Op de “contact” pagina kun je ook een contactformulier vinden. Zoek je de disclaimer? Die vind je hier.

Heel veel leesplezier en hopelijk tot een volgende keer!