over mij

Hi! Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Marjoleine, ik ben geboren in 1996 in een klein dorpje in Zuid-Holland. Mijn vader heeft Indische roots en mijn moeder is Nederlands, ik ben dus een beetje een “halfbloedje”. Ik ben opgegroeid als enig kind maar met lieve ouders, de liefste vrienden en altijd katten om me heen.

Al van jongs af aan was ik gek op schrijven, ik maakte mijn eigen tijdschriftjes en later bouwde ik mijn eigen sites op bijvoorbeeld Kindertent (haha!) Ik vond het altijd super leuk om dingen te ontwerpen, te schrijven en fotograferen. Ik lees zelf heel veel blogs en op een moment dacht ik: hey, dat lijkt mij ook heel leuk! Ik besloot om in november 2015 mijn eigen blog te beginnen genaamd: iMarjoleine. Mijn blog is de plek waar alles wat ik leuk vind samenkomt.

Op mijn lifestyle blog schrijf ik een paar keer per week over alles wat mij bezighoudt, luchtige en vrolijke posts maar soms ook persoonlijker. Ik hou van leuke dingen doen: uit (eten) gaan, festivals, schrijven, koken, fotograferen, winkelen, dingen doen met vriendinnen & reizen. Verder probeer ik altijd dichtbij mezelf te blijven en mijn dromen waar te maken. Alles waar ik van hou kun je dan ook terugvinden op mijn blog.

Heel veel leesplezier!

X Marjoleine

Ik vind het super leuk om mail te krijgen, mocht je iets willen laten weten of gewoon iets vragen: je kan me altijd mailen!

info@imarjoleine.nl