(Huis)dieren Persoonlijk

Nora 6 weken bij ons ♥

nora-6-weken-bij-ons

Mijn allerliefste Nora is precies 6 weken bij ons. 6 weken waarin ze meteen vertrouwd was en we haar nooooit meer willen missen! Ze is echt geweldig <3 Zijn jullie klaar voor een Nora-zwijmel-post?

Ten eerste kregen we heel veel “Huh?” reacties toen er een hondje bij kregen. Mensen denken immers dat je, als je katten hebt, nooit een hond kunt nemen. Het tegendeel blijkt waar want het gaat super goed met onze katten. Ze snuffelen regelmatig aan elkaar en jagen elkaar helemaal niet op. Echt een droom die uitkwam, het blijft immers spannend om een hond bij 3 katten te nemen.

Ik heb geen moment aan haar hoeven wennen, het was meteen zo vertrouwd. Het is ook enorm fijn om met haar te wandelen en ze vind álles leuk. Ik ga heel graag met haar naar het bos of naar het natuurgebied hier dichtbij. Ik laat haar dan lekker loslopen en dat vindt ze echt geweldig.

nora-5x

Gisteren stond ik met haar te wachten bij de Albert Heijn, regelmatig stoppen mensen dan om haar te aaien. Iedereen die haar ziet zegt “Wat een schatje!”, ze steelt iedereens hart (wat ik natuurlijk heel goed begrijp want dat deed ze ook bij mij!)

Ze is al 4 waardoor we haar eigenlijk niks meer hoeven te leren. Ze is zindelijk, kan loslopen en luistert heel goed. Ik zou daarom ook zeker iedereen aanraden om een oudere hond uit het asiel/buitenland te adopteren. Er zijn zoveel honden die een huisje zoeken, eigenlijk vind ik het onzin om voor een rashond €1000,- te gaan betalen. Wij zijn ZO blij met Nora ♥

signature 2.0

Volg op Bloglovin

Ook leuk

Laat een reactie achter

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.