Persoonlijk

Het gewone leven is weer begonnen!

Hebben jullie allemaal genoten van de vakantie? Ik heb enorm genoten maar het is wel weer even wennen aan het normale leven. Inmiddels zijn de scholen weer begonnen en ben ik in mijn 3e jaar HBO-V beland. Het leek me leuk jullie te vertellen waar ik op dit moment mee bezig ben, hoe mijn studie gaat en wat ik met het bloggen ga doen de komende periode.

Doei vakantie!

Dat was wel even slikken, de vakantie waar ik maanden naar uit had gekeken was alweer voorbij. Meer dan 6 weken vrij: geen school, geen opdrachten, elke dag uitslapen en een prachtige reis. Toch had ik wel zin om weer aan de slag te gaan, het laatste jaar ben ik me nog meer bewust geworden van mijn doel: dat diploma! Ook het idee dat ik nu over de helft ben met mijn studie en volgend jaar al mag gaan afstuderen (wow!) brengt me nog meer motivatie.

Een nieuwe stage

Na een super leuke thuiszorgstage vorig jaar heb ik dit kunnen afsluiten met een 10. Wow, het gevoel wat ik had toen ik dat cijfer kreeg (ik moest me wel écht bewijzen tijdens het gesprek) was echt geweldig. Laatst heb ik mijn contract getekend bij mijn oude stagebedrijf en zal ik hier blijven werken in de weekend en avonden enz. Dit betekent dat ik bij het uitzendbureau in de zorg, waar ik eerst werkte, weg ben gegaan om vast bij mijn oude stage te gaan werken. Ik ben er heel blij mee want ik heb er heel erg naar mijn zin. Dit jaar ben ik voor mijn stage vanuit school geplaatst in het ziekenhuis, ik werk hier drie dagen en ga twee dagen naar school. De afdeling is voor dagbehandeling en kort verblijf en dus super afwisselend. Ik merk nu al dat ik die afwisseling heel erg leuk vind en het al heel erg naar mijn zin heb.

Maar wat met bloggen..?

Ik heb het dus best druk, maar zal natuurlijk blijven bloggen. Ik merk dat het juist een hele fijne uitlaatklep is zo naast mijn werk en studie. Om voor jullie (en ook een beetje voor mezelf) een soort overzicht te creëren heb ik globaal even een overzicht gemaakt met wanneer er welke blogs online komen. Wellicht is het te ambitieus en kom ik erachter dat het teveel is, misschien lukt het gewoon. Voor nu lijkt het me een goed streven. Ik heb ook de Structuurjunkie planner van Cynthia.nl gekocht, dus dat plannen moet wel goed komen 🙂

Dinsdag: Diary. Afhankelijk van mijn belevenissen en tijd zal dit ook weleens om de week zijn.

Donderdag: Blogpost.

Weekend: Blogpost.

Zo, jullie zijn weer een beetje bijgekletst. Voor donderdag staat er al een blogpost ingepland, een “Thursday three”, een rubriek die ik een hele tijd geleden in het leven riep maar al een tijdje niet meer verschenen is. Voor de rest van de dagen ga ik hard aan de slag en zullen jullie het wel zien verschijnen. Mocht je je afvragen wat ik allemaal aan het doen ben, volg me dan zeker op Instagram.

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  Vaya
  5 september 2018

  Succes! You can do it! Ik geloof in jou

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   6 september 2018

   Aaww dankjewel meis <3

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.