Persoonlijk

Afronding van het schooljaar, plannen voor de zomer en mijn blog

Hallo lieve allemaal! Nu er even niet zo regelmatig diary’s online komen leek het me wel leuk om even een update te geven over alles wat mij de laatste tijd bezighoudt. Altijd fijn om weer even met jullie te kletsen. Terwijl ik dit typ zit ik op de bank om voetbal te kijken, naar onze “Oranjeleeuwinnen”. Normaal kijk ik eigenlijk nooit voetbal maar ik vind dit zó spannend. Op het moment dat deze blog online komt, hoop ik natuurlijk dat ze gewonnen hebben van Kameroen. Lees je mee met mijn persoonlijke plannen voor deze zomer?

Schooljaar afronden en stedentrip

Het is bijna zomervakantie en dat betekent dat ik alle laatste dingen voor dit schooljaar aan het afronden ben! Ik heb best wat deadlines voor twee grote opdrachten. Ik ben al een heel eind maar dat allemaal afronden is toch wel weer even een spannend dingetje. 1 juli is mijn eindbeoordeling en ook de deadline van mijn allerlaatste opdracht. Zal blij zijn als alles achter de rug is en ik even afstand kan nemen… Een paar dagen daarna heb ik een weekje vakantie en de week daarna ga ik met een vriendin naar BOEDAPEST! Vorig jaar zijn we samen naar Londen geweest en besloten we er maar meteen een jaarlijkse traditie van te maken. We vliegen trouwens met WizzAir en mogen alleen een rugzak meenemen…. Mocht je nog tips hebben voor vliegen met alleen een rugzak dan zou dat heel chill zijn!

Blogplannen

De laatste tijd merkte ik dat ik mijn blog een beetje zat was, een andere kant op wilde maar ook niet precies wist hoe of wat. Ik heb daarom Angelina van Eunoia Studio gevraagd of zij me wil helpen met een nieuwe lay-out! Ik heb de huidige lay-out inmiddels alweer een hele tijd (al sinds het begin van mijn blog) en ben écht toe aan een frisse wind. Tussendoor heb ik wel een nieuw logo laten ontwerpen, ook door Angelina, en daar ben ik nog steeds heel blij mee. De categorieën zullen hetzelfde blijven maar ik wil me toch weer wat meer gaan ontwikkelen. Misschien met nieuwe rubrieken, andere verhalen ed. Ook lopen er nog een paar samenwerkingen maar door mijn drukke bestaan met werk en school heb ik daar niet zoveel tijd voor gehad. Jullie zullen het in ieder geval snel zien!

Verder heb ik ook nog steeds heel veel dingen die ik nog wil uitwerken in een blogpost, er zijn bijvoorbeeld nog steeds geen blogs over Indonesië online gekomen en ook Kreta staat nog op de lijst. Ik voel me soms best weleens een falende blogger met al mijn ideeën maar waarvan maar 3% ook daadwerkelijk hier terecht komt. Ik ben een ster in hoge eisen aan mezelf stellen, niet alleen qua werk en school maar ook qua bloggen. Heel vervelend soms… Ach, alles op zijn tijd toch 🙂

Ga jij nog op vakantie deze zomer? En als je nog tips hebt om wat liever voor mezelf te kunnen zijn is dat ook heel welkom… Haha.

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  Anna
  21 juni 2019

  Wat leuk dat jullie naar Boedapest gaan, dat is zo’n mooie stad! Heel veel succes met de laatste loodjes, bloggen komt daarna wel weer, toch? 😀 Rustig aan!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   22 juni 2019

   Ben zooo benieuwd naar Boedapest! Ben jij er ook geweest? Inderdaad alweer genoeg inspiratie voor blogs dus dat komt wel weer 😀

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.