Diaries

DIARY week 11 | Toch nog kaartjes voor John Mayer

Hoi! Leuk dat je deze nieuwe diary weer leest. Deze week werkte ik voor het eerst een heel weekend en daardoor was ik doordeweeks best veel vrij. Het was de “week zonder vlees” waar ik niet heel actief aan meedeed maar wel een beetje, de voorverkoop voor het concert van John Mayer in de Ziggo dome begon en ik bemachtigde daarbij geen kaartjes. Verder regende het vooral heel erg veel, ging ik uit eten met m’n vader en bestelde ik ook nog nieuwe schoenen. Kijk je weer mee?

Maandag! Ik ga even boodschappen doen en haal lekkere broodjes bij de bakker voor tussen de middag. Ik wilde ook komkommers meenemen en zag opeens deze “buitenbeentjes”, dit zijn dan komkommers die bijvoorbeeld een beetje scheef zijn en daarom niet normaal verkocht kunnen worden. Ik vond het wel een goed initiatief en nam ze mee.

Bij de Albert Heijn verkochten ze ook weer Blond servies, deze keer van de Efteling. Ik kreeg pas al een bordje van mijn beste vriendin maar deze vond ik ook z贸 leuk! Het was de laatste en dus besloot ik hem maar mee te nemen 馃檪 De bordjes die nog goed en heel zijn gebruik ik trouwens niet nu maar zet ik apart voor later.

’s Avonds eet ik samen met mijn vader en eten we deze kaasschnitzel van Valess. Het is deze week “de week zonder vlees” en ik heb er niet echt actief aan meegedaan maar in ieder geval wel een dag vega gegeten.

Even kroelen terwijl ik achter mijn laptop nog wat werk voor m’n blog doe <3

Dinsdag maak ik eigenlijk helemaal geen foto’s. Ik werk de hele dag vanaf 7 uur en ben pas laat thuis door een overleg. Eenmaal thuis doe ik niet zo heel veel meer en kijk ik lekker tv en chill ik op de bank. Als ik Nora uit wil gaan laten ontwaakt ze uit haar slaap en kijkt ze me zo aan… Ze heeft echt zo’n blik van “ga zelf maar naar buiten, doei!”

Als ik ’s avonds in bed lig komt Nog bij me kroelen, zo lief. Ze is sinds haar aanrijding wel wat gemener geworden (ze haalt sneller uit) maar tegen mij is ze eigenlijk altijd heel lief.

Deze pantoffels! <3 Echt iets voor jahr. Woensdag maak ik helemaal geen foto’s en heb ik eigenlijk ook geen idee meer wat ik gedaan heb. Zal vast niet veel buiten geweest zijn want het was zulk slecht weer de hele week…

Hier word je toch helemaal niet blij van… Ging met m’n moeder even boodschappen doen en we probeerden de auto zo dicht mogelijk bij de supermarkt te zetten omdat het z贸 hard regende.

Oh ik hou zo van geurkaarsen! Een tijdje geleden waren ze bij Etos in de aanbieding en deze is daar nog van. Ik zou ook wel een keer een wat chiquere geurkaars willen kopen of bijvoorbeeld eentje van Rituals.

Ik begon donderdag aan het schrijven van blogs over Indonesi毛. Het is alweer een tijd geleden dat ik in Indonesi毛 was (juli/augustus 2018) maar het is zo lastig om het goed neer te zetten. Het was z贸 mooi en wil dat ook echt goed overbrengen. Stay tuned in ieder geval, I’m working on it!

Gezelschap van Nora terwijl ik bezig ben achter mijn laptop <3

Toen ik vorige week met vriendinnen pizza ging eten hadden we er ook ijs bij besteld. Het leuke is dan dat je daar nog even plezier van hebt 馃檪 Op het moment dat ik deze diary schrijf eet ik het laatste restje ervan op.

Ik was donderdagavond alleen thuis en vind het altijd zo gezellig om dan heel veel kaarsjes aan te doen. Ben nog steeds heel erg fan van de infinity waxinelichthouder van Action.

Lief <3 Vrijdagochtend stond ik relatief vroeg op want ik moest en zou kaartjes scoren voor John Mayer.

Om 12.00 begon de kaartverkoop en vanaf 11:40 zat ik klaar met twee laptops en mijn telefoon. Uiteindelijk kwam ik 2 minuten na het begin van de verkoop door de rij heen, maar wat denk je?! Alles was al uitverkocht…. Ik vond het echt mega oneerlijk en stom. Ik ging daarna lunchen met een oud-collega en sloot de laptops af, helaas zonder kaartjes. Toen kwam ik weer thuis en zag ik dat er een tweede concert was aangekondigd en daar ook al meteen de tickets voor in de verkoop waren gegaan. Toen ik dus thuiskwam was dat 贸贸k al uitverkocht. Daarna heb ik de hele middag op Ticketswap doorgebracht en uiteindelijk twee kaarten kunnen fixen voor mij en jahr! Ik ben zo zo blij!

Vrijdagavond ging ik uit eten met m’n vader bij een Beren restaurant. Ik ben niet zo heel erg fan van deze keten maar het was prima! Ik dronk deze “kriek”, oftewel kersenbier. Lekker!

Vooraf carpaccio, heel lekker!

En als hoofdgerecht gingen we allebei voor een burger. Ook deze was lekker maar niet heel speciaal. De frietjes waren echt heeel erg vet en toen we eenmaal thuis waren kreeg ik nogal last van m’n buik. Geen idee waar dat precies door kwam maar denk door de vette friet..

Was gezellig met paps!

Het weekend had ik twee avonddiensten en dat was leuk! Zondagochtend slaap ik lekker uit en begin ik de dag met een nieuwe vlog van Co with the flow. Zij is z贸 leuk, als je haar nog niet volgt op Youtube zou ik dat zeker doen.

Ennnn deze week kreeg ik mijn nieuwe schoenen binnen! Ik heb nog best veel oude schoenen van jaren geleden en eigenlijk wil ik ook graag weer wat nieuwe paren. Maar… Wat te doen met die oude schoenen? Het zijn bijvoorbeeld Nike air max van 5 jaar geleden, wel gedragen maar nog niet versleten. Wat zouden jullie daarmee doen? Dit zijn trouwens de Nike m2k tekno en ze zitten heel lekker. In het echt zijn ze iets meer roze dan je hier ziet. Ik vind ze zo tof omdat ze zo lekker chunky zijn, ik hou daar echt van.

Zo, dat was ‘m weer voor deze week! Morgen en vrijdag moet ik werken en donderdag weer naar school. Voor het weekend heb ik afgesproken met vriendinnen en verder weet ik nog niet wat ik allemaal ga doen. Lekker rustig aan denk ik 馃檪 Heel erg bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Hoe was jouw week?

 

Ook leuk

4 reacties

 • Beantwoorden
  evelien
  20 maart 2019

  Zo leuk het servies van Blond Amsterdam! Echt geweldig. <3
  En zooo leuk dat je kaartjes hebt gekocht voor John Mayer, ik ben vorig jaar geweest naar zijn concert.
  Liefs,
  Evelien

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   20 maart 2019

   Jaaa toen was ik er ook! Was ook echt prachtig en zo blij dat ik weer ga. Jij gaat niet deze keer? En ja he, ik hou ook van Blond <3

 • Beantwoorden
  Yvonne
  20 maart 2019

  Dat Eftelingbordje! Superleuk!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.