Diaries

DIARY week 42 | Herfstvakantie!

Hello! Vandaag heb ik weer een diary voor jullie klaarstaan met foto’s van mijn afgelopen week. Ik had herfstvakantie en deed dan ook heel veel leuke dingen. Ik begon de week in Culemborg waar ik een paar dagen logeerde. Verder deed ik het gewoon lekker rustig aan en was het een fijne, chille week. Kijk je mee?

Op zondagmiddag ging ik mijn koffer inpakken om naar Culemborg te gaan. Mijn koffertje van SuitSuit ging weer gezellig mee, ik ging nu 3 nachtjes en dan past er precies genoeg in. Maar ook als ik één nachtje logeer gaat m’n koffertje altijd mee, ik hou ervan om een beetje keuze te hebben qua kleding 🙂

We kijken altijd per dag wat we gaan doen als ik logeer in Culemborg en nu hadden we wel zin om naar het tuincentrum te gaan. We reden in mijn autootje naar de Intratuin waar het al volop kerstsfeer was. Ik vind deze dorpjes altijd zo leuk om te zien!

Cheat day….. Oeps. Uiteindelijk was ik van zondagavond tot woensdagavond in Culemborg en hadden we hele gezellige daagjes. Ik paste op woensdag op de kindjes en woensdagavond reed ik weer naar huis toe, ik had echt een beetje een vakantiegevoel.

Op donderdag was mijn mams ook vrij en spraken we af iets leuks te doen. We gingen even naar de winkels en namen een kijkje bij een mooi, spiritueel winkeltje. Ik kocht er vorige week een drietal edelstenen die mij erg aantrokken en die qua “werking” precies bij mij bleken te passen. Het gaf me een heel goed en innerlijk rustig gevoel en dus gunde ik mijn moeder dit ook. Ook zij zocht steentjes uit die haar aantrokken en ook deze waren perfect voor haar qua betekenis. Je moet erin geloven maar het geeft mij een heel fijn gevoel, en daar gaat het om toch? Het spijkerrokje droeg ik in de zomer regelmatig maar vind ik met een panty ook erg leuk.

Ook namen we nog even een kijkje bij een woonwinkel, altijd leuk om inspiratie op te doen. M’n ouders willen graag te zijner tijd wat nieuwe meubels aanschaffen en dus gingen we een beetje inspiratie opdoen. Deze stoel vonden we wel leuk voor in het hoekje bij de tv. Deze zou dan onder een lamp staan waar je bijvoorbeeld kunt lezen. Hij zat erg lekker!

Ook deze stoelen voor bij de eettafel vonden we erg mooi. Ze waren er ook in het grijs en zaten ook heeeeel lekker.

We sloten het af met een lekker ijsje! Deze foto zag je misschien al voorbijkomen op mijn Instagram. Ik ging voor kinderbueno- en mango ijs. Jummie! Ik heb echt heel erg gecheat deze week en moet écht weer gaan opletten op mijn eten.

Bij de Action kochten we deze kaarsen, die tot nu toe heel mooi op branden. Op de TV zie je mijn favoriete Netflix serie: Call the midwife. Ik zag deze een paar weken geleden als aanbeveling staan en inmiddels heb ik, samen met mijn moeder, al 3 seizoenen gekeken. Echt een prachtige serie.

Op vrijdag sloot ik mezelf eventjes op om samenvattingen te maken voor school. Dit lukte gelukkig goed en ik kon een aantal dingen afstrepen van mijn to-do list.

’s Avonds had ik beloofd te koken en bakte ik pannenkoeken. De lichtjes op tafel kocht ik bij de Intratuin voor mijn moeder en ze zijn heeeel leuk! Ze zijn van Riverdale en geven prachtig licht.

Jummie! Oeps, zei ik net dat ik op mijn eten ging letten..? In het weekend werkte ik 2 ochtenden in de thuiszorg en maakte ik eigenlijk heel weinig foto’s.

Maar wel deze van Nora die geniet van de kaarsjes en warmte. Het weer was super herfstig dit weekend en dus had ze niet zoveel zin om te wandelen.

Op zondag had ik wel zin om iets lekkers te bakken. Uiteindelijk werd dat deze appelcake voor ’s avonds bij Heel Holland Bakt, wat was de finale leuk he? Ik heb het niet elke week gezien maar vond het wel leuk om te kijken. Op mijn laptop zie je, als je heel goed kijkt, dat ik de Sims doe. Het was zulk slecht weer dat ik iets leuks zocht om te doen en de Sims blijft dan wel een favorietje. Het was zo al zo lang geleden dat ik het had gespeeld.

Dat was dan mijn week en mijn herfstvakantie! Zoals je ziet was het best relaxt maar wel heel gezellig. Op dit moment begint mijn verkoudheid helaas weer op te spelen en zijn de neusdruppels mijn beste vriend. Ik hoop dat het snel beter gaat, volgende week heb ik namelijk een tentamen. Ik zie trouwens nu pas dat er maar 1 foto van mezelf in deze diary staat, daar zal ik de volgende keer even wat meer op letten haha.

Hoe was jullie afgelopen week? Hadden jullie ook herfstvakantie?

Volg op Bloglovin

Ook leuk

11 reacties

 • Beantwoorden
  Rosita Elise
  24 oktober 2017

  Leuke week heb je gehad! En sims <33333 en call the midwife is echt fantastisch!

  Liefs!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   24 oktober 2017

   Hihi jaaaa Sims en call the midwife is liefde hoor!

 • Beantwoorden
  naomi
  24 oktober 2017

  Ik bakte afgelopen zondag ook een cake! Ik bakte voor het eerst een vegan cake en die was best wel lekker. Ik heb door dit herfstige weer ook heel veel zin om de sims te spelen!

  x

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   24 oktober 2017

   Oeh lekker! Ga je er een recept van op je blog zetten?

 • Beantwoorden
  Joyce - LemonyLifeNL
  24 oktober 2017

  Ziet er uit als een geslaagde week! Interessant over die edelstenen, ik ga er eens wat informatie over opzoeken.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   24 oktober 2017

   Ja, dat is zeker de moeite waard! 🙂

 • Beantwoorden
  Demi
  24 oktober 2017

  Heerlijk, zo’n chille herfstvakantie 🙂 Ik geloof zelf niet zo in die edelstenen, maar heb er a wel vaker mensen over gehoord die ook zeggen dat het voor hen heel goed werkt. Ik begin daarom toch wel benieuwd te worden of ik er ook iets van zou merken als ik een goede uit zou kiezen. Heb het immers nog nooit geprobeerd.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   24 oktober 2017

   Ik geloofde er eerst ook niet zo in maar vind het toch wel een bijzonder iets. Je kunt het altijd proberen toch? Wie weet 🙂

 • Beantwoorden
  Daisy
  24 oktober 2017

  Wat fijn dat je even een weekje vrij hebt. Je hebt er goed gebruikt van gemaakt met allemaal leuke dingen zeg 🙂 Ik vind je spijkerrokje heel leuk! Die kan zowel zomers als s winters heel goed!

 • Beantwoorden
  Maud
  27 oktober 2017

  Leuke week! Ik ga de serie die je kijkt eens opzoeken, ben namelijk nog op zoek naar een nieuwe serie!

  X

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.