Hotspots&Reizen

Een vakantie geboekt!

vakantie geboekt

Yesss, afgelopen week heb ik eindelijk een vakantie geboekt! Samen met mijn moeder ga ik 10 dagen vertoeven op het heerlijke Corfu. Lange tijd twijfelden we nog waar we naartoe zouden gaan. Werd het Turkije, Griekenland of juist de Canarische eilanden? Eigenlijk wouden we een week voor vertrek boeken maar toch waren we bang dat we dan niets meer naar onze zin zouden vinden. Uiteindelijk is het dus Griekenland geworden!

Geboekt

Uiteindelijk vonden we iets wat we zo ontzettend leuk vonden dat we meteen geboekt hebben. Ik had zo’n gevoel van “Het moet nu”. Wat we toen nog niet wisten was dat de dag erna de staatsgreep in Turkije zou plaatsvinden. Veel reizigers die naar Turkije zouden gaan willen hun reizen omboeken naar o.a. Griekenland en dus was ons appartement een dag later helemaal vol! Over geluk gesproken..

Ik heb er super veel zin in! Ook ben ik heel blij dat ik met mijn moeder ga. Door omstandigheden is het al een paar jaar geleden dat we op (verre) vakantie zijn geweest. Zelf ben ik met vriendinnen naar Kos & Marmaris geweest maar om het nu samen met mijn mams te ervaren vind ik super leuk. Mocht je het leuk vinden om vakantiekiekjes te zien: op Instagram kun je me volgen @marjoleinevr

Nog ongeveer 2 weekjes en dan is het zover!

signature 2.0

Volg op Bloglovin
Bron foto’s: Pinterest

Ook leuk

7 reacties

 • Beantwoorden
  Rowan
  3 augustus 2016

  Wat heerlijk zeg! Dat wordt vast heel gezellig! Heel veel plezier alvast!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   3 augustus 2016

   Dankjewel, komt helemaal goed!

 • Beantwoorden
  Maaike
  3 augustus 2016

  Wat leuk dat je een vakantie hebt geboekt met je moeder en ook fijn dat je maar liefst 10 dagen gaat. Lekker ontspannen! 🙂

 • Beantwoorden
  marleen@burgertrutjes
  5 augustus 2016

  Corfu is echt prachtig!!! Huur een auto en check het strand bij Paleokastritsa! Echt bijna caribisch 🙂

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   5 augustus 2016

   Thanks voor de tip! Klinkt goed 🙂

 • Beantwoorden
  Rebecca
  5 augustus 2016

  Wat een heerlijk vooruitzicht!
  Corfu lijkt me ontzettend mooi 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.