Hotspots&Reizen Persoonlijk

Terug van Corfu

DSC_4378

Daar ben ik weer! Donderdagnacht ben ik teruggekomen van een heerlijke vakantie op Corfu. Ontzettend veel mooie momenten, herinneringen en foto’s rijker. Ik was samen met mijn moeder en we hebben enorm genoten. Het was heel bijzonder om zo’n lange tijd samen op te trekken en we hebben geen enkel moment irritaties gehad.

We hebben 2 dagen een auto gehuurd waar we het eiland mee hebben verkend. De foto hierboven is gemaakt in Corfu-stad. Hier is een grote haven waar regelmatig cruiseschepen aanleggen. Ook zijn er heel veel winkeltjes waar je hele leuke souvenirs kunt kopen. De tasjes die je naast mij ziet op de foto zaten dan ook helemaal vol.

Iedere dag gingen we uit eten, koken was niet echt mogelijk in ons mini-appartement en voor €7,50 had je al een heerlijk hoofdgerecht. Op de dag lagen we heerlijk bij het zwembad of aan het strand. Ook waren de Griekse mensen ontzettend lief en schroomden ze bij de bar het appartement niet om heerlijk “toasties” voor ons te maken.

DSC_4280

Op de foto hierboven zie je het uitzicht vanaf ons appartement. We zaten dichtbij het zwembad, maar niet direct eraan. Een super fijne plek! De appartementen waren prachtig gebouwd en verspreid door een mooie aangelegde tuin. Ook liepen door deze tuin af en toe (zwerf)katten en honden. Ik had ze het liefst allemaal mee naar huis genomen om ze een liefdevol huisje te geven. Helaas kon dat niet 🙁

DSC_4530

Na een dagje zonnen dronken we een lekker wijntje op ons balkon. Hierna gingen we ons klaarmaken om naar de boulevard te gaan: een beetje winkeltjes kijken en lekker eten. Op Corfu koelde het af en toe best af ’s avonds (wat echt heerlijk was) waardoor ik mijn vest wel nodig gehad heb. Geen enkele nacht heb ik het warm gehad of was het benauwd. Corfu is zo prachtig en ik weet zeker dat we nog een keer teruggaan <3

Binnenkort zullen er nog wat vakantie artikeltjes online komen met de allerbeste Corfu-tips. Nu snap ik weer waarom je vakantie echt nodig hebt. Je komt terug als herboren en ziet alles weer anders. Heerlijk!

signature 2.0

Volg op Bloglovin

PS: Hebben jullie de nieuwe foto in mijn sidebar al gezien? Ook gemaakt op Corfu!

Ook leuk

1 reactie

  • Beantwoorden
    Demi
    28 augustus 2016

    Klinkt alsof je een top vakantie hebt gehad! Ben benieuwd naar de andere vakantie artikelen!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.