Persoonlijk

Hersenspinsels | Afstuderen, verhuisd naar Rotterdam en corona

Hoi loves! Het is zaterdagavond, ik zit in mijn appartement in Rotterdam op de bank en ik had opeens zin om weer eens een blog te schrijven. Niet over interieur, fashion of een uitgebreid dagboek met foto’s maar gewoon even bijkletsen 🙂 Ik heb niet altijd zin om iets perfects te schrijven dus wil wat vaker mijn hersenspinsels delen met jullie.

Afstuderen

Nog 3 maanden en dan ben ik afgestudeerd! Ik kan echt niet wachten maar die laatste loodjes, die zijn zwaar. Ik vind het best rot we nog steeds midden in de coronatijd zitten en er een nieuwe lockdown op de loer ligt. Maar ja, er zijn ergere dingen. Het voordeel is ook wel weer dat ik niet elke week naar school hoef en ik het onderwijs gewoon vanuit mijn bed kan volgen. Al merk ik wel dat daar behoorlijk wat discipline voor nodig is. Maar ik ben vastberaden: dit moet en zal lukken! Ik ben nu bezig met mijn afstudeeronderzoek en “stage”, wat eigenlijk mijn werk is. Alles gaat gelukkig voorspoedig. In januari moet alles ingeleverd zijn en heb ik een adviesgesprek, daarna is het dan klaar! Het is heerlijk om nu te kunnen studeren in mijn eigen huis en met het uitzicht dat ik bijna klaar ben. Een jaar geleden had ik nooit verwacht dat ik uit huis zou zijn, ik dacht zelfs dat het nog jaren zou duren. Ik ben altijd positief gebleven en heb met een open vizier overal naar gekeken, dat heeft gewerkt!

Rotterdam

Yes yes, mijn nieuwe stad Rotterdam! Nouja nieuw, Rotterdam was altijd al “de” stad voor mij omdat ik er heel dichtbij uit de buurt kom. Het huis wat we hebben hier is bizar mooi en daar ben ik zó gelukkig mee. Twee weken geleden ben ik “definitief” verhuisd, als in ik heb de eerste nachten hier geslapen. Het was wel even wennen maar gelukkig had ik Noor de eerste dagen bij me. Dat was wel fijn om even rustig te wennen, maar eigenlijk viel het me alles mee. Het is natuurlijk ook fijn dat ik een auto voor de deur heb en op ieder moment naar mijn ouders kan rijden, mocht ik dat willen 🙂 Kleine geruststelling wel. Het is jammer dat ik nu niet fietsend naar de stad kan om op zaterdagavond ergens een drankje te doen, maar dat komt vast weer! `Een aantal weken geleden ben ik zelfs nog naar Curacao geweest en ook daar ben ik mega dankbaar voor, het was heerlijk daar. En over een paar weekjes komen onze lieve katjes ons achterna reizen: ze wonen nu nog bij de Kitten Rescue op Curacao en komen heel snel naar ons toe <3 Ik kan niet wachten.

Zo, ik ga douchen en zo lekker mijn bed in! Fijne zondag voor jullie en tot heel snel! 

Ook leuk

8 reacties

 • Beantwoorden
  Martine Van Roon
  8 november 2020

  Super allemaal! Love you❤️

 • Beantwoorden
  Anna
  9 november 2020

  Leuk om te lezen! Wat heerlijk dat je naar Curacao bent geweest. En zo fijn, je eigen appartement! Ook echt heel fijn dat je een auto hebt, zo luxe lijkt me dat hihi :D.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   16 november 2020

   Hihi ja het is echt heel fijn! Ik stap in de auto en kan zo overal naartoe rijden. En dan ook nog een appartement… Ik ben heeeel blij 🙂

 • Beantwoorden
  Heidi
  9 november 2020

  •Wat fijn om te lezen.
  • En wat fijn dat je binnen paar maand afgestudeerd bent, ga al vast voor je duimen.

 • Beantwoorden
  Marloes
  12 november 2020

  Wat leuk dat je in Rotterdam woont! Daar woonde ik tot tweeënhalf jaar terug ook. Elke keer dat ik in Rotterdam kom, voelt het gewoon als thuis. Denk ook niet dat dat snel verandert, aangezien ik er dus 21 jaar heb gewoond, haha. Bijna al mijn vriendinnen wonen er nog en m’n ouders ook. Nu kom ik er helaas zelden, vanwege het virus. En ik hoop voor je dat je over drie maanden lekker bent afgestudeerd .

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   16 november 2020

   Ah echt, wat leuk! Waar in Rotterdam heb je gewoond? Ik woon in Delfshaven nu. Mocht je weer een keertje in Rotterdam komen ben je welkom hoor 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.