Favorieten

Favourites #2 – December

 

collage december

Favoriete muziek – Gary Fomdeck
Mijn favoriete muziek was natuurlijk kerstmuziek deze maand! Ik heb de kerstCD’s van Nick & Simon en Michael Bublé veel gedraaid, maar ook heel veel ‘losse’ nummers. Ik vond ‘I’ll be there this christmas’ van Gary Fomdeck (stiekem Gerard Ekdom) echt ontzettend leuk. Die heb ik heeel veel gedraaid.

Favoriete eten – Kerstdiner
2e kerstdag aten we een heerlijk kerstdiner met familie bij ons thuis. Het eerste gerecht was meloen met ham (ook het enige waar ik een foto van maakte), vervolgens een bouillon, zalm op een bedje van spinazie, een spoom, hoofdgerecht en een dessert. Het was zó lekker.

 

IMG_1908[1]

Favoriete kledingstuk – Pantoffels
Haha net pas gekocht en nu al mijn favoriet, deze cute pantoffels! Ze zijn ook nog eens heerlijk warm van binnen omdat ze zo fluffy zijn. Ik weet zeker dat ik deze heel vaak ga dragen.

Favoriete item – TangleTeezer
De ontdekking van deze maand was toch wel de TangleTeezer. Hij borstelt je haar heel makkelijk door trekt minder haren uit. Like!

Favoriete app – De Slimste Mens
De slimste mens is weer op TV en daarmee is ook de app actief! Ik vind het altijd heel leuk en verslavend om te spelen. Als je het niet kent zou ik het zeker een keer proberen! Je krijgt ongeveer dezelfde vragen als in het programma en er zijn verschillende rondes.

Favoriete moment – Wha, ik heb niet één favoriet moment van deze maand maar heel veel! Ik vierde Sinterklaas met familie, deed veel leuke dingen met vriendinnen, en het was natuurlijk kerst! Ook ging ik een aantal keer uit eten: met de klas van mijn studie, met vriendinnen en met mijn werk! Echt heel leuk allemaal.

Favoriete quote – “Make it a december to remember”
Dit was een beetje mijn motto voor december en ik denk dat het wel aardig gelukt is! Ik deed veel leuke dingen in december die zeker het herinneren waard zijn.

Wat was jullie leukste moment van december?

signature

Ook leuk

Laat een reactie achter

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.