Budget Favorieten Lifestyle

Short tip: Tikkie!

tikkie

Sinds kort heb ik “Tikkie” ontdekt, een app waarmee je super handig je geld kunt terug vragen. Ik had er weleens eerder van gehoord maar had toen niet de moeite genomen me er echt in te verdiepen. Laatst ging ik uit eten met vriendinnen en schoot ik het bedrag voor, iets wat we wel vaker doen. Allemaal apart betalen is zo onhandig en dus dacht ik opeens weer aan Tikkie. Eenmaal gedownload was ik helemaal om, wat een verademing. Ik ben trouwens Ă©cht enthousiast over Tikkie en dit is op geen enkele manier gesponsord. 🙂

Tikkie

Laatst ging ik dus uit eten met vriendinnen, ook ging ik daarna uit en van een tijdje terug kreeg ik ook nog geld van een vriendin. Inmiddels was ik het overzicht een beetje kwijt en daarom downloadde ik Tikkie. Met deze app kun je heel makkelijk betaalverzoeken maken en deze versturen via WhatsApp. Degene aan wie je het stuurt klikt op de link en kan het geld zo overmaken. Voorheen gaven wij als vriendinnengroep altijd ons rekeningnummer en maakten we het allemaal over, eigenlijk heel onhandig. Ik was zelf altijd als de dood dat ik een foutje maakte in het rekeningnummer en het geld bij iemand anders terecht zou komen. Nu hoef je niet eens meer een rekeningnummer in te toetsen, dit staat allemaal al ingesteld door degene die je het betaalverzoek stuurt. Het enige wat je hoeft te doen is klikken en betalen via iDeal. Wanneer iemand geld heeft overgemaakt krijg je meteen een melding en weet je dus dat het geld “on it’s way” is.

Je kunt de app downloaden in de Playstore of App store en hij is helemaal gratis. Wanneer je iemand een betaalverzoek stuurt hoeft diegene niet eerst de app te downloaden om het geld over te kunnen maken. Wat mij betreft echt een musthave app!

Hebben jullie Tikkie weleens gebruikt?

Volg op Bloglovin

Ook leuk

Laat een reactie achter

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.