Fashion&Beauty Favorieten

Thursday three | 3x lekkere parfums voor de zomer

lekkere parfums voor de zomer
De zomer loopt al op z’n einde, maar het leek me nog leuk mijn favoriete parfums van dit seizoen te laten zien. Het zijn lekkere parfums voor de zomer, maar dat neemt natuurlijk niet weg dat je ze ook prima in andere seizoenen kunt dragen. Zoet, bloemig en fris: geschikt voor elk seizoen als je het mij vraagt 🙂
lekkere parfums voor de zomer

Blossom – Jimmy Choo

Een heerlijk luchtje wat ik een tijdje geleden cadeau kreeg. Sindsdien gebruik ik hem het liefst iedere dag. Deze parfum is bloemig, fris en fruitig. Heerlijk voor een zomerse avond maar ook geschikt voor een normale dag. De essentie van dit parfum is sensueel, plezierig en vrolijk. Geurnoten: citrus, rood fruit, pronkerwten, roos, witte muskus & sandelhout.
lekkere parfums voor de zomer

Sun di Gioia – Giorgio Armani

Sun di Gioia is heel anders dan het vorige luchtje wat ik noemde, maar ook zo heerlijk. De geur van deze parfum herinnert je aan het gevoel van warme zonnestralen op je huid en een azuurblauwe zee. Dit luchtje vind ik wel echt geschikt voor de zomer en heb ik ook een aantal keer meegenomen op vakantie. Door de vanille is hij iets poederiger maar nog steeds heerlijk bloemig en zomers. Geurnoten: freesia, jasmijn, Frangipani bloem, vanille melk & ambrox.
lekkere parfums voor de zomer

Paradiso – Roberto Cavalli

Paradiso heb ik al een tijdje in mijn stash en gebruik ik nog steeds regelmatig. Deze is iets frisser maar ook bloemig, ik hou persoonlijk niet van té frisse geuren. Deze geur is geïnspireerd op het Italiaanse landschap en persoonlijk doet het me daar ook wel echt aan denken. Het leuke aan deze geur is dat er ook andere edities van zijn zoals Paradiso Assoluto en Paradiso Azzuro. Deze laatste heeft mijn moeder en telkens als ze deze op heeft vraag ik weer “Wat een lekker luchtje, welke is dat?” Geurnoten: citrus, bergamot, mandarijn, wilde jasmijn, cipres, roze laurier & parasol pijnboom. Zo, dat waren mijn lekkere parfums voor de zomer. In eerste instantie twijfelde ik om deze post nog online te zetten omdat we al richting de herfst gaan. Vlak daarna dacht ik: wat maakt het uit, deze luchtjes zijn eigenlijk gewoon altijd lekker 🙂 Wat zijn jullie favoriete parfums? Ik ben benieuwd, laat het me weten in de comments.  

Ook leuk

Laat een reactie achter

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.