Fashion&Beauty

REVIEW | Biore cleanser tegen puistjes

biore cleanser tegen puistjes

Een tijdje geleden schreef ik al een review over de houtskoolcleanser van Bioré. Ik gebruik deze nu al een hele tijd en inmiddels is de derde verpakking bijna op. Toen ik laatst naar de winkel ging om een nieuwe te halen, viel mijn oog opeens op een nieuwe variant! Een speciale Bioré cleanser tegen puistjes. Omdat mijn huid soms nog steeds een beetje oneffenheden heeft wilde ik deze variant graag proberen. Inmiddels heb ik hem een tijdje in gebruik en vertel ik jullie wat ik ervan vind. Lees je mee?

Biore cleanser tegen puistjes

Bioré producten zijn sowieso geschikt voor een onrustige huid met oneffenheden. De houtskoolcleanser die ik eerst gebruikte reinigde mijn poriën heel goed, maar ik merkte dat het niet altijd hielp tegen puistjes. Af en toe kwam er toch eentje door, en daar was ik niet zo blij mee 😉 De bioré cleanser tegen puistjes die ik nu heb bevat salicylzuur! Dit stofje zorgt ervoor dat je huid dunner wordt en schilfers gemakkelijk loslaten, ook stimuleert het de groei van gezonde huidcellen. Daarmee helpt het tegen oneffenheden en bevordert het een gezonde huid. Klinkt goed! Ik was dus heel erg benieuwd hoe deze Bioré cleanser tegen puistjes bij mij zou werken.

biore cleanser tegen puistjes

Review: wat vind ik van deze cleanser?

Ik gebruik deze cleanser nu alweer een aantal weken. Tot nu toe vind ik hem heel fijn! Het grote verschil met de houtskoolcleanser van Bioré, die ik eerder gebruikte, is dat deze een stuk vriendelijker voelt voor je huid. Hij bevat geen menthol waardoor het geen brandend gevoel geeft. Mijn huid is nu heel erg goed en redelijk egaal, maar helaas voorkomt de cleanser niet dat ik af en toe een puistje krijg. Echter blijft het wel bij één of twee puistjes en gaan ze ook redelijk snel weer weg. Ik blijf sowieso producten van Bioré gebruiken, maar merk helaas niet echt dat deze stukken beter is dan de andere variant.

Pluspunten:

 • Voelt niet prikkend op je huid
 • Fijne substantie om aan te brengen
 • Reinigt de huid grondig, schoon geval na gebruik

Minpunten:

 • Helpt niet 100% tegen puistjes, af en toe komt er toch nog eentje

Op deze foto’s zie je mijn huid op dit moment. Vrij egaal met hier en daar een kleine oneffenheid, ik ben heel tevreden! Wanneer ik de cleanser niet gebruik merk ik wel dat mijn huid minder egaal wordt.

Samenvattend: een fijne cleanser, mijn huid is mooi egaal en hij brengt fijn aan. Wel vind ik dat de andere cleanser van Bioré ongeveer hetzelfde resultaat gaf en deze nieuwe variant wat dat betreft niet echt een aanvulling is. Ik denk dat, wanneer je een gevoelige huid hebt. deze wel fijner is voor de huid omdat deze minder branderig aanvoelt. Ik vind de producten allebei even fijn en blijf zeker één van de twee gebruiken. Ze maken mijn huid zó glad en schoon, ik neem ze zelfs mee als ik twee dagen ga logeren. Voor mijn gevoel krijg ik ook echt meer puistjes als ik het niet gebruik. Ik ben dus heel erg tevreden maar zou dit product niet persé als een enorme aanvulling beschouwen.

Ben jij bekend met producten van Bioré? En heb je deze cleanser tegen puistjes weleens geprobeerd?

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  Marlous
  19 mei 2019

  Ah, deze kende ik nog niet! Ik ben wel fan van hun neusstrips, die zijn echt het best van alle neusstrips die er zijn haha. Zo goor maar tegelijkertijd ook zo satisfying haha.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   24 mei 2019

   Aah de neusstrips kende ik juist nog niet! Die ga ik ook snel een keer proberen, want neusstrips zijn inderdaad ZO satisfying.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.