Fashion&Beauty

Vakantieplannen voor de lente + nieuwe zomerkleding!

nieuwe zomerkleding

Eigenlijk moest deze blog heel zomers worden, met mijn vakantieplannen erin en nieuwe zomerkleding die ik laatst kreeg. Ik had net een paar weken geleden vakantieplannen gemaakt met mijn moeder, de “coronacrisis” was toen nog niet in Nederland en we zagen het zonnig in. We hadden besloten dat we op vakantie wilden in mei, en dan het liefst naar Griekenland. Laatst mocht ik kleding ontvangen van het gigantisch leuke merk “Protest” en dat wil ik ook meteen in deze blog laten zien, enige jammere is dat ik het niet kan dragen op vakantie binnenkort.

Nieuwe zomerkleding

Een tijdje geleden werd ik dus benaderd voor een samenwerking met “Protest”. Ik kende het vooral van sportieve kleding, skikleding en bikini’s. Toen ik op de website ging kijken zag ik ook dat ze heel veel leuke items hebben die juist heel cute en vrouwelijk zijn. Als eerste zag ik een geweldige winterjas, alleen omdat de winter inmiddels bijna voorbij is leek dat me niet zo handig. Ik ging dus, met de zomer in het vooruitzicht, voor zomerkleding! Ik zag meteen een geweldig jurkje en een top in dezelfde print. Deze twee gingen allebei in mijn winkelwagentje, het was alleen nog even moeilijk kiezen in welke kleuren ik ze wilde hebben. Uiteindelijk koos ik voor een rood jurkje en zwarte top. Ook koos ik nog een zomers broekje in het roze met een tropische print. Ze hebben ook heel veel leuke halterbikini’s en triangelbikini’s. Mocht je niet op zoek zijn naar kleding voor jezelf, maar voor bijvoorbeeld je vriend: ze hebben ook zwembroeken. Ik hoop zo dat het een mooie lente in Nederland wordt!nieuwe zomerkleding

Corona gooit roet in het eten

Het is bizar hoe snel het coronavirus zich heeft verspreid. Toen ik in Curacao was hoorde je er eigenlijk nog niets over, in februari was het vooral in China en inmiddels zitten we allemaal in quarantaine om het verspreiden tegen te gaan. Ik vind het super jammer dat er de komende tijd even geen vakantie in zit, maar dat valt natuurlijk in het niet als je het leed ziet was het virus veroorzaakt. Ik werk zelf als verpleegkundige in de wijk en inmiddels werken we met mondmaskers. Het is enorm ongrijpbaar en ik hoop heel erg dat we na 1 juni over de ergste piek heen zijn en we weer wat meer naar buiten kunnen. Die vakantie komt nog wel en ook de andere leuke dingen die niet doorgaan worden we wel weer ingehaald. Online shoppen dan maar tot die tijd 🙂

Mocht je ook nog wat toffe nieuwe zomerkleding willen kopen, met de code imarjoleine10 krijg je 10% korting in de webshop van Protest t/m 30 juni 2020.

Wat vind jij van mijn nieuwe zomerkleding? 

Ook leuk

14 reacties

 • Beantwoorden
  Marloes
  27 maart 2020

  Oeh, dat zwarte topje is echt heel leuk! Staat je goed. Ik heb vroeger wel bikini’s gehad van Protest en wist dat ze wel iets van kleding verkochten, maar niet dat ze ook echt leuke vrouwelijke kledingstukken in hun collectie hebben.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   28 maart 2020

   Ah dankjewel! Ik wist het inderdaad ook niet maar ontdekte het door deze samenwerking!

 • Beantwoorden
  Sanne
  27 maart 2020

  Heel herkenbaar, ik keek ook erg uit naar vakanties, maar die heb ik voor nu even uit mijn hoofd gezet. Dat komt wel weer als dit allemaal voorbij is. Denk dat we er dan allemaal éxtra van kunnen genieten. Je hebt ook mooie items uitgezocht bij Protest!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   28 maart 2020

   Ja dat is zeker waar! Eerst allemaal hier maar weer gezond uit komen en dan dubbel genieten van alle mogelijkheden die we hebben 🙂

 • Beantwoorden
  Rachel Kromdijk
  27 maart 2020

  Ah dit staat je goed meis en ik vind een bikini altijd prima maar ik loop er niet graag in.. Protest vind ik altijd net wat stoerder

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   28 maart 2020

   Nee ik snap je helemaal, ik voel me ook nooit zo heel comfortabel in bikini..

 • Beantwoorden
  Saskia
  29 maart 2020

  erg leuke kleding! Vooral een lichtpuntje in deze tijden kan ik me voorstellen 😉

 • Beantwoorden
  Anna
  30 maart 2020

  Wat een leuke items allemaal! Jammer dat je vakantie niet doorgaat, hopelijk is deze verschrikkelijke crisis snel voorbij en komen we er goed en gezond uit!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   14 april 2020

   Dankjewel! Ik hoop het ook heel erg, maar ben bang dat het nog wel even gaat duren 🙁

 • Beantwoorden
  Tineke
  31 maart 2020

  Prachtig, dat jurkje is heel leuk. Ik vrees wel dat er dit jaar helemaal niet naar het buitenland gereisd gaat worden.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   14 april 2020

   Ah dankjewel! Nee he, ik ben er ook bang voor. Ik heb me er maar op ingesteld dat vakantie pas volgend jaar weer kan gaan plaatsvinden.

 • Beantwoorden
  Suzanne
  1 april 2020

  Wat een leuke items!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.