Persoonlijk

Happy moments #2 – Jarig, cadeaus & goed nieuws

happy moments

Happy face op mijn verjaardag – Throwback -Verjaardagscadeau van mijn ouders

De afgelopen week heb ik weer een heleboel leuke dingen beleefd. Ik vind het altijd erg leuk om dit soort persoonlijke artikelen te schrijven en merk dat ze ook goed gelezen worden, ik blijf dus lekker doorgaan met het delen van mijn “Happy moments”. Kijken jullie mee?

 

Verjaardag

Afgelopen zaterdag was ik jarig en werd ik 20. Het was een prachtige dag en we konden zelfs de hele dag in de tuin zitten! Dat zou je nu niet meer zeggen he.. Met al die regen. Overdag kwamen er vrienden en familie, ’s avonds een paar vriendinnen. Het was zo gezellig en ik heb er enorm van genoten. Van mijn ouders kreeg ik een mooi zilveren kettinkje met het infinity teken eraan, dit staat voor oneindigheid. Ik vond het heel symbolisch omdat dit de eerste verjaardag was zonder mijn oma. Ik ben er heel blij mee! Ook heel tof: ik ga met mijn beste vriendinnetje naar een concert van Douwe Bob, zo’n leuk verjaardagscadeau!

Van mijn oma kreeg ik een nieuwe bureaustoel, ik had een oude van Ikea die erg hard zat. Nu ik heel veel achter mijn bureau zit om o.a. blogjes te schrijven had ik écht een nieuwe nodig. Het werd uiteindelijk de Skruvsta in het grijs. Hij zit echt heerlijk en vangt me helemaal op. Nooit meer rugpijn tijdens het bloggen!

happymoments collage3

I love Douwe Bob! – Met mijn beste vriendinnetje – Mijn nieuwe heerlijke bureaustoel

Paardenmarkt

Vorig weekend was het, zoals ik al vertelde, Paardenmarkt in mijn dorp. De week ervoor was het super mooi weer maar het weekend zelf was het helaas heel koud.. Het mocht de pret niet drukken en het was echt een heel leuk weekend, er kwamen veel vriendinnen langs en de sfeer was heel erg leuk. Iedere avond waren we te vinden in één van de feesttenten en het leuke is dat je (bij wijze van spreken) rollend naar huis kan. Een zwart randje is wel dat ik waarschijnlijk iets in mijn drankje heb gekregen waardoor ik erg ziek ben geworden en helemaal niks meer weet. Gelukkig ben ik heelhuids thuisgekomen en heb ik al mijn spullen nog. Behalve een paar blauwe plekken heb ik gelukkig niks.

En dan nu.. het goede nieuws! Ik heb een baan gevonden! Vanaf september ga ik werken bij een hele grote instelling voor Geestelijke Gezondheidszorg bij mij in de buurt. Ik werk hier dan als leerling-verpleegkundige en ga 1 dag naar school. Wat je leert breng je dus meteen in de praktijk. Dit was wat ik het allerliefst wou en ik ben er dan ook helemaal gelukkig mee.

Wat hebben jullie allemaal voor leuke dingen gedaan? Ik ben heel erg benieuwd!

signature 2.0

Volg op Bloglovin

Ook leuk

5 reacties

 • Beantwoorden
  Naomi
  25 mei 2016

  Wat fijn dat je een leuke verjaardag gehad hebt!

  xx

 • Beantwoorden
  Sandra
  25 mei 2016

  Gefeliciteerd met je (toffe!) baan! Dat klinkt super zeg. Nice! 🙂
  Wat een mooie betekenis zit er achter dat Infinity kettinkje die je van je ouders hebt gekregen. En super gaaf dat je naar Douwe Bob gaat met een vriendin! Dat zijn nog eens leuke cadeautjes, hihi. Ik ga hem zondag zien op een klein festival. Ben benieuwd haha!
  Fijn dat je een leuke verjaardag gehad!!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   25 mei 2016

   Oeh spannend! Ben benieuwd hoe hij live is 😀 Veel plezier alvast!

 • Beantwoorden
  Kim
  25 mei 2016

  Nog gefeliciteerd! En wat fijn dat je een baan hebt gevonden 🙂 En ook nog eentje die helemaal aansluit bij wat je wilt – dat hoor je de laatste tijd niet vaak meer! Die bureaustoel heb ik een heeeele lange tijd gehad in het paars. Mijn hele kamer was paars, en een paar jaar geleden kon ik paars niet meer aanzien en heb ik alles weggedaan, haha!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   27 mei 2016

   Dankjewel! Wat grappig dat je die bureaustoel ook hebt gehad, hij zit erg lekker vind ik!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.